• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
Postoji i mogućnost ugradnje semeringa, ali kad on propusti onda je poplava ispod traktora. Tako ispada da je vrpca ili pletenica bolje i dugotrajnije rješenje.

julij cezar

Član
Tu od
28 Tra 2024
Poruka
37
Koliko sam gledao čiču koji sklapa motore, a on uvijek stavi silikonske semeringe. Pa mislim, da je čovijek majstor na ovom području i zna šta radi. Ja bi stavio semering, ako bi nesto radio, da bi trebalo zamjeniti. A sada mi na traktoru od uvijek curi na radilici na remenici i na kvacilu...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,120
Ja sam stavio semering i mislim da je genijalno zamišljen, samo ga je teško staviti da sjedne kako treba.
Traktor mi je izbacio par litri ulja nakon 3 dana pa sam ga prepolovio i stavio špagu.
Sad mi tjedno izbaci 3 kapi ulja i ja sam sretan.

Mislim da je špaga trajnije rješenje i jednostavnije za staviti, a to što Čiča Rakijašić ugrađuje semeringe, nek mu je sa srećom.

Najnoviji postovi

Na vrh