- Tu od
- 13 Stu 2019
- Poruka
- 3,249
Super. Bitno da si riješil.. Meni je to isto na nezgodnom mjesto, najradije bi to nekam na blatobran montiral 💪💪
Kak okreće plug? Dost visoko zdigne?
Kak okreće plug? Dost visoko zdigne?
Ako bi stavio ventil sa tri rucke, tako kao je pjero ostavio sliku, onda ne bi bilo toliko zajebancije sa okretanjem pluga. Sve bi radio sa novim rucicama bez hidraulike traktora.Okrece super. Dovoljno visoki.
Jedino ono kaj.je @Petretic549 komentiral, moras "prevariti" pumpu.
Dignem 2/3 kaj je plug u zraku. Onda prebacim rucicu na cilindar. Potegnem rucicu za poluge skoro do kraja gore. Okrenem plug. Prebacim na poluge i spustim dole.
Djeluje ko procedura ali kad se naviknes sigurno ide bez problema...
Probal sam orati tak kak je bil plug ali nije islo...ceka me stelanje...
Moram prvo s cetkom sve dobro pocistiti i naspricati. Razdelati kaj bum mogel normalno stelati.
Vlekel mi je plug previse u brazdu a traktor u orano. Moram smanjiti zahvat...
Najviše do izražaja dođe na zemljama kvadratnog tlocrtasigurno ce biti brze nego kad se moram voziti po zemlji u krug...
Meni treba to za malcer sa pomikom, ali cela zajebancija...žao mi je, da nisam \rije kupnje znao za to mogučnost. Sko bi više radio sa malcerem, bi zamjenio ventilHbg nisam to znao kad sam kupovao taj ventil...
Al nije tako velika zajebancija...ide jako brzo...sigurno ce biti brze nego kad se moram voziti po zemlji u krug...