bozic.hrvoje
Aktivni član
- Tu od
- 1 Lis 2013
- Poruka
- 327
i pitanje oko fiber spojke..ima neka bakelitna i gumena? sto je od toga bolje uzeti?
Kupil sve, pumpu, nova crijeva, šelne i raskopal, vidim da su neke flandže potpuno nestale od korozije, stavil nove, montiral pumpu, sve zadihtal nekim diht silikonom. Onda je nastala parada: nijedno crijevo ne paše, ili ga rezati ili je drukčije spigano pa ne paše, u kompletu treba 5 crijeva sveukupno za zamjenu ali su samo 4 plus neko ravno za nigdje, sve Srbija a srećom jeftino pa kod 2 trgovca kupil po komplet ali isto s..nje, crijevo za koler donje nema, gornje treba pola odrezati, uglavnom namučil se ko Krištuš i sad se ne usudim uopća nalijati vodu da vidim kak ta crijeva drže. Najrajši bi sve bacil i počel iznova, vidim sad da samo kod Jakopića ima svih 5 crijeva u kompletu ali kad sam kupil pumpu tu sam i crijeva da ne plaćam dostavu 3 puta.Fala kolega, ipak sam malo pametniji sad, jasno da nećeš reći ništa određeno da te nebi krivil ak nebu dobro, ali nebi ja to ipak sam ja stara garda, 75-a mi je za vratom i uvek sem poslušal one ki određeni posel znadu delati. Puno fala, budem kupil neku ovu jeftiniji pa mi nebu krivo ak ne valja, bolje za iste novce kupiti dvije nek jednu ak jednako dugo izduraju.