• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
348
nisam mislio dirati, nego me zanima jel to u redu tako ( je li to bosista tako namjestio) ili se nesto pomaklo pa mora pumpa kod bosiste uskoro zbog toga?

voric

Novi član
Tu od
15 Tra 2024
Poruka
13
Pozdrav, koja se prikolica kiperica (trostrana) pokazala najbolja za traktor IMT 539?

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
852
Tehnostrojka etk 410 , sa duplim stranicama, jednoosovinka, sa gumama 7,50 x 20, regana na nosivost 4100 kg, sa zračnom kočnicom i ručnom parkirnom kočnicom......
Gledaj da su gume teretne, od kamiona, pa možeš trpat i olovne akumulatore...

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
852
dobro sam napisao....7,5 x 20 te gume joj pašu i manje važu prikolicu u vagašima, u teretu.... :ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,900
Ne znam kak stanu...
Moja je imala 8,25-15, a sad 11,5/80-15,3 i blizu su poda kad se kipa.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,900
Imaš i manjih Tehnostrojki, od 3T. Mislim da takve kipaju samo prema natrag (ne sjećam se više), ali zato ista ima oko 800kg.

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
348
skidali budemo dizne u dali ih ispitati..mislimo da bude potrebno mijenjati uloske pa me zanima kojo su vam se pokazali pouzdani..vidim da se nudi bosch, imt finimpinati, imt gama diesel, imt motor-pal ( turske i indijske ne bih uzimao )

Najnoviji postovi

Na vrh