Tak i jesam sa 2 borera, i nabil unutra stari šrafciger obični koji ima rupu na vrhu i okrenul bez problema . Taj jedan nejde pa nejde, grel sam ga, i pukel mi šrafciger. Ma budem ga nekak odvrtel.
Nutra se ništ ne nabija, pogotovo ako si ga jako zbušil jer ti onda to nabito unutra dođe kao klin koji još više širi i koči navoj

U krajnjem slučaju bu i bez toga jednoga dobro.
Ili napravi kak pojedini majstori čije sam poslove imal priliku videti. Silikon u rupu i šaraf gore da se posuši i zapre rupu
Zgreti na crveno , cijev kroz osovinu i vudri do lagera. Pa, ak bi mijenjal ležaj i košuljicu treba zagrijati prije ugradnje, ne?
Naj mi zamjeriti, malo se šalim. Imam pun kufer posla sa strane, između kamiona i svojeg posla doma sad sam si još i ovo nabil, žal mi čoveka, ali on si jednostavno neda puno za železovje. Takvi je. A ovo bi mu 100% otpalo prvom prilikom.
Ako si odlučil nekome pomoči (ko je zaslužil, a i ako nije) nikad nemoj žaliti ni za jednom izgubljenom sekundom, čak ni onda kad sve ode u krivo....
Ja uvek velim da svakome, čak i neznancu, mogu pokloniti jedan dan svog života. I tak i bude ako sam dobre volje.
Ne treba ti cijev.
Zgriješ ga na crveno i pustiš ga gore i on sedne (moram se poslužiti čićinim izrazom) ko dupe na šolju.
Ležaj samo pritopiš tak da ga baš i nemreš u rukama držati i on bu isto uskočil sam gore.
Naravno, prije postupka lagano dosjede prejdeš šmirglom i lagano ih nauljiš ili namastiš.
Za prsten netreba ni to pošto on ide na crveno.
Ako te strah, ostavi poluosovinu u škrinji (ledenici) preko noči.
I onda to bude ovak.