- Tu od
- 7 Velj 2024
- Poruka
- 973
Sam čin vožnje tog prekrasnog stroja potvrđuje gore navedenu izjavuJa volim živjeti na rubu

Sam čin vožnje tog prekrasnog stroja potvrđuje gore navedenu izjavuJa volim živjeti na rubu
ok nabavil sam ih...ostala mi je unutra ova kaj nema zareze...kak se stavlja ova druga? s vanjske strane ili iz sredine prema van? i kam moraju biti ovi zarezi okrenuti?To sam i ja bio izgubio, naručio sam preko interneta mislim kod antoš trgovine ili masiva.
Ovako nešto.
![]()
ČAURE HIDRAULIKE SET SA PROREZOM I BEZ ( KLINA TOPLING POLUGE ) | Masiva
ČAURE HIDRAULIKE SET SA PROREZOM I BEZ ( KLINA TOPLING POLUGE )masiva-bj.hr
Kokoši budu pozobale 😅Kaj bute sa ovim zaokruženim napravili?
Ako planirate to sve kupiti onda možda najbolje da i poluosovinu kupite pa ste mirni....Planiram komplet novo kučište ležaja poluosovine kad su u starom šarafi ostali popucani.
Čahura znam da ima za kupiti, a vidi ima i distanci. Nekad su s tim bili problemi.....I naravno, čahuru,one distance ( koje su se rasipale ) lager, i semering na trubi pišto slini. E sad, dal sam na dobrom tragu??
to si malo plina pustim kad me panika primeVidim boca s plinom je spremna?
Kolko vidim sa slike svi su popucali tam gde je kraj navoja?Uspel sam izvaditi sve potrgane šrafe iz kučišta osim jednoga. Taj me hebe v mozak. Nemam više ideje.
Zajebavaš se ti?to si malo plina pustim kad me panika prime
Zgreti na crveno , cijev kroz osovinu i vudri do lagera. Pa, ak bi mijenjal ležaj i košuljicu treba zagrijati prije ugradnje, ne?kak si mislil novi prsten nabiti gore bez te boce?