• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
89
Zimska sluzba za spricanje uree i micanje snijega sa piste. Cestitam, imas li jos dojmova i kojim povodom si bil tam ako smijem pitati?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,289
Slagali smo lightbar na aute kaj prati avione, pa moje oko svako malo zaluta nekud....još je jedan u garaži unutra, i kolko vidim samo jedan ima prek 2000 sati. Al se vidi da su van uporabe već neko vrijeme

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,517
@ZGseljak koje su godine proizvodnje ti 539? Vidim da imaju Orašje kabine sa staklima na šerafe.
Kad bi se ti dali ugrabit sigurno bi bili dobra kupovina, tu je još pretpostavljam prednji trap i hidraulika u jako dobrom stanju(da nema luftova) i rasvjeta originalna ?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,289
Ista stvar kod mene, takva kabina i blatobrani, 90. godište.
Rasvjeta je na žutima original, a jednog sam videl da je sav masni unutra...tak da ono, kak koji

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,993
@ZGseljak koje su godine proizvodnje ti 539? Vidim da imaju Orašje kabine sa staklima na šerafe.
Kad bi se ti dali ugrabit sigurno bi bili dobra kupovina, tu je još pretpostavljam prednji trap i hidraulika u jako dobrom stanju(da nema luftova) i rasvjeta originalna ?
Ugrabiš ih u Cepelinu na dražbi cijena, ti dodje da kupiš dva u oglasniku, i još im fali djelova.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,530
Gotovi su katastrofa...obican materijal, obicna spuzva...ne vrijedi ni te novce za koje ih kupis...vec sam pisal o tome, ja sam svoje odnesel k majstoru. Stare mi slozil. Stavil kozu za motoristicka sjedala. Kostalo puno vise od tih gotovih ali vrijede svaki cent...vec ih sad imam 4 ili 5 g. i nema nikakvih znakova ostecenja...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,530
ti je stavil možda kožu za moto sjedala? ja sam prezadovoljan s tom kožom...ne znoji mi se cijela guzica pod tim...dok sam čekal da mi to napravi sam imal kupljenu gotovu....to je bil užas...

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,399
Ne znam kakvu kožu je stavil, al radil mi je pred 6-7 god na drugom traktoru i još je uvijek ko nova, a jako puno vremena provedem na tom sicu.
Inače, večinom imam nekakvu majicu ili neki komad robe pod guzicom, tak da mi se ne znoji guzica baš.
Al tamo mi je radil samo donji dio, gornji je još uvijek njegov original.

Najnoviji postovi

Na vrh