• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
507
Evo, on the polje again...
Malčira moj nećak kojemu sam slagal lijevu poluosovinu na 533. Nema ljepšeg osjećaja kad znam da je sad siguran. I još se obnovil sa malčerom kakvog i ja imam, samo užim. Šalje fotku a ja je dijelim sa Vama. :)
@MUHA, još jednom posebna zahvala...

1000014043.jpg

Gajan

Aktivni član
Tu od
27 Sij 2018
Poruka
188
Pozdrav kolege jel neko mjenjao spojnicko vratilo od kardana ,gdje naci kvalitetno .Pojedeni su mu kroneri gdje nailazi mala lamela .Kakav je kvalitet indijska nova .

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,496
Ja sam na 567 mjenjao zadnje kardansko vratilo(popucala mi 2 zuba na njemu), stavljeno je neko srpsko ako se ne varam, Jozić trgovina je dobavljač i vratilo je skroz oke, traktor radi teške poslove na kardanu i još je ko novo!

Da se mene pita ja bi to dao navariti tvrdom elektrodom i to bi vozilo jos sigurno dosta dugo.

Najnoviji postovi

Na vrh