• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,358
Nema veze zaleđenje bloka sa puštanjem tih čepova.
I ja imam antifriz u traktoru pa su mi popustili ti čepovi.

Na ovaj sa slike mi više ne pušta, ali ima jedan točno iza pumpe, kojega je jako teško ili nemoguće promjeniti ako se ne skine pumpa, tu mi zna zasuziti neka kap, ali samo dok se traktor ugasi, tako da to budem mijenjal nekad dok se bude skidala pumpa.

Probaj na prst i jezik, ako je slatko, onda je antifriz, a naftu znaš kakav ima okus, valjda si nekad potegnuo u usta dok si vukao na šlauf. 😁

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,358
Ne, podigneš haubu i vidiš gdje je odušak, provučeš crijevo ispod pumpe i samo natakneš na njega.
Gledaj da je crijevo malo manjeg unutarnjeg promjera nego odušak, staviš ga u vrelu vodu, navučeš ga gore i to je to.

Najnoviji postovi

Na vrh