• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,292
A vura je sigurno prva? Onda njihove službene stranice lažu jer ispada da su prodali vure prije osnivanja firme

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,193
A vura je sigurno prva? Onda njihove službene stranice lažu jer ispada da su prodali vure prije osnivanja firme
Ja se isto sjećam samo Teleoptik sata i tu su ih kod nas svi imali. IMT i Torpedo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,692
MUHA, kaj na slikama bi ga moglo odati da ipak ima više sati?
Definitivno nema puno sati i nije puno delal, ali 6 nema, ima više, barem tak ja mislim i zato bi ga htel s ekipom iči pogledati.
A pogotovo jer me neke stvari bune pa kad bi ja to opipal...

Cijena, prava sitnica.
Ako je istina sve kaj u oglasu stoji vjerujem da si ga ni muzej nemre priuštiti, čak ni onaj kaj sanja da je bil spreman duplo platiti samo da dobije.

Šaraf kaj drži prednji trap ima novu maticu i podlošku, sve ostale su pofarbane.
Ispušna grana je pofarbana i onda je suza opala na prirubnicu auspuha koja nije pofarbana.
Hauba ima dva udubljenja.
Sjedalo mi ima čudna oštečenja farbe.
Stup volana.
U gumama stakla nema ni trune prašine, ko da je kemijski očišćen ili u vremenskoj kapsuli čuvan tih 35 godina.

Ja mislim da je trebal malo bolje posjediti od stajanja, a on izgleda ko onaj kaj sam ga ja vratil u život.
I gle čuda, ima istu takvu Jenky vuru, tek sad sam skužil :ROFLMAO:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,221
Znači, 11700 rs bez generalke?
Da, još uvijek ima svoj dihtung na glavi.
@Deda Marek sat je originalni i radi i danas, jednu jesen je radio bez sajle jer je pukla, ako misliš da lažem tvoj problem, treba znati prosuditi kaj netko piše
Ima tam prije u temi slika # 8,956 i mislim još negdje prije

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,221
Ima tu članova kojim je taj traktor godinama balirao, bilo kukuruz, znaju vlasnika, samo ti članovi već dugo ne sudjeluju u raspravama, pitanje je zašto...

Najnoviji postovi

Na vrh