• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,957
Primijetil sam da iznad 3.0 postanu kamen i prije ti pukla prepumpana guma ( iz iskustva govorim ) nego dovoljno napumpana.
Nije 4 bara prepumpano, pročitaj na gumi ;)
Ovo su dijagonalne gume i ne vole baš ležati. Znale su mi na 3 bara biti vruće, a na 4bara ne.
To mi je nespojivo za kvalitativnu sliku kakvu sam stekel o tebi 😁
Na staroj prikolici nema niti bubnjeva, a voženo je 4t prek Pake...
Na Tehnostrojki su zračne, neispravne...a ni jedan traktor nema kompresora... kak da onda kočim?
Same ima kočnice na svim kotačima, a Štore ne vozi takve terete više.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,105
STEYR 658 sad ima kompresor ugrađen na prednji kardan i uključuje se prema potrebi.
Na Tehnostrojki svaki kotač ima svoj kočioni cilindar jer onaj jedan cilindar nije na TP jednako kočio. Bilo je još nekih prepravki.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,414
kak da onda kočim?
Prek hidraulike, ja ak budem nabavil nekaj zapadno, pošto 99% tih traktora nema kompresor, prebacujem se na ulje.
Bez obzira na vrhunske kočnice na traktoru, u jednom trenutku imaš veću težinu priključnog vozila koje te može okrenuti pošto te "gura" i "siluje". Ja sam kupil zetora bez zračne instalacije pa sam ipak ( uz pomoć foruma ) uspel složiti i na njemu. A on ima fakat jake kočnice u odnosu na ferca. Jednostavno se ne igram s kočnicama.
Same ima kočnice na svim kotačima
Onda same gas :p
Nije 4 bara prepumpano, pročitaj na gumi ;)
Znam da nije po konstrukciji, te gume 10.0 /75-15.3 se mogu čak do 5.5 ali ja ih godinama imam na 3 i tak ih držim...to mi se čini savršeno za posel koji obavljaju. Odlične gume.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,384
Ugrađen je 'pravi' hidro volan ili je to onaj šugavi, pomoćni hidro volan?
Pravi hidro volan, kad je ugašen tad je volan mnogo laganiji nego na standardnim starijim varijantama. Ovaj traktor se dobro pokazao odlično se drži iako je bilo sumlje da je neki fuš.

Najnoviji postovi

Na vrh