Ajd, nebudemo sad kvarili temu 😁Daj slikaj pritisak ulja na ler gasu.
Nije 4 bara prepumpano, pročitaj na gumiPrimijetil sam da iznad 3.0 postanu kamen i prije ti pukla prepumpana guma ( iz iskustva govorim ) nego dovoljno napumpana.
Na staroj prikolici nema niti bubnjeva, a voženo je 4t prek Pake...To mi je nespojivo za kvalitativnu sliku kakvu sam stekel o tebi 😁
Prek hidraulike, ja ak budem nabavil nekaj zapadno, pošto 99% tih traktora nema kompresor, prebacujem se na ulje.kak da onda kočim?
Onda same gasSame ima kočnice na svim kotačima
Znam da nije po konstrukciji, te gume 10.0 /75-15.3 se mogu čak do 5.5 ali ja ih godinama imam na 3 i tak ih držim...to mi se čini savršeno za posel koji obavljaju. Odlične gume.Nije 4 bara prepumpano, pročitaj na gumi![]()
Pravi hidro volan, kad je ugašen tad je volan mnogo laganiji nego na standardnim starijim varijantama. Ovaj traktor se dobro pokazao odlično se drži iako je bilo sumlje da je neki fuš.Ugrađen je 'pravi' hidro volan ili je to onaj šugavi, pomoćni hidro volan?
Od ‘69. vozimo prikolice bez kočnica (najprije otac z 25-takom, a sad ja). Ne velim da je to v redu, ali tak je. Naravno, govorim o 1-osovinskim prikolicama, zakapčenima dolje, tak da se ne bojim guranja.Prek hidraulike, ja ak budem nabavil nekaj zapadno, pošto 99% tih traktora nema kompresor, prebacujem se na ulje.
Bez obzira na vrhunske kočnice na traktoru, u jednom trenutku imaš veću težinu priključnog vozila koje te može okrenuti pošto te "gura" i "siluje". Ja sam kupil zetora bez zračne instalacije pa sam ipak ( uz pomoć foruma ) uspel složiti i na njemu. A on ima fakat jake kočnice u odnosu na ferca. Jednostavno se ne igram s kočnicama.
Onda same gas
Znam da nije po konstrukciji, te gume 10.0 /75-15.3 se mogu čak do 5.5 ali ja ih godinama imam na 3 i tak ih držim...to mi se čini savršeno za posel koji obavljaju. Odlične gume.
Max Speed (Km/h)Tko će to čitati? Kao i obično lakše je pitati na forumu. Ne da mi se ići do garaže. Podrum je bliže.![]()