Alat za štelanje tog razmaka sam ja na poklon dobil kad sam zadnji put pohodil Dobanovce.Nemam neke potrebe za samodokazivanjem, taj traktor sam zadnji put na dvoristu imal prije 20 let.
Kad smo imali taj problem da se ponavlja pucanje membrane, pumpu smo prisarafili na sablonu od pleha, zmerili sipku u obje pozicije, bregasta se da kroz rupu zmeriti isto u obje pozicije itd..
Sad da treba nekomu pomoci u selu isel bi ju resarafiti i deti na struju. Iako mi to nikad nije bila struka ili da sam se stim bavil da od toga kruha berem.
Nadam se da bute vi kolege dopunili sa svojim spoznajama da si ljudi moreju pomoci ak im bude trebalo. Ja da imam doma sebi ju vise nebi slagal neg bi ju napravil na struju, a na rupu stoplina del.
Ja sam postal pristalica onih kaj ugrađuju baterijsku pumpu.Koju pumpu kupiti?
Znači da prekrižim AC pumpu membransku i da stavim elektro?Ja sam postal pristalica onih kaj ugrađuju baterijsku pumpu.
Treča polovicaTreća polovica

Ma je, stvara opterečenje, špenu, curi ulje na poluzi za pumpanje, teret.... sigurno postoji još neki nedostatak.A kombinacija da se ugradi elektro,a ova stara da ostane za čep 🤔
Ako se odlučiš za ugradnju električne javi se. Dobiti ćeš original nacrte idejnog rješenja. Vatrogasni aparat (veći) nabavljaš sam.
Ove filtere si naopačke okrenulView attachment 93495
Uz električnu ac pumpu ugrađen i nepovratni ventil.
Lijeska je to gledal iz perspektive case....da bi gorivo teklo iz filtera, treba ga nagnuti kak casu...Znam, rekli su mi da tako traktor manje troši, a vu Podravini je to od presudne važnosti.
Imam 6-icuVatrogasni aparat (veći) nabavljaš sam