Koja je funkcija tog nepovratnog ventila, kada je spremnik goriva ionako iznad svega?View attachment 93495
Uz električnu ac pumpu ugrađen i nepovratni ventil.
Kak ti to misliš da mora biti, dovoljni su ventiliči koji su u ac pumpi.Ja vjerujem da kod električne nema smisla ali kod membranske mora biti da se gorivo ne vraća kad ona pumpa.
u ovom odgovoru leži odgovor na tvoje pitanje.Koja je funkcija tog nepovratnog ventila, kada je spremnik goriva ionako iznad svega?
Znam, rekli su mi da tako traktor manje troši, a vu Podravini je to od presudne važnosti.

Nakon zamjene ulja u motoru, nigdje više ne curi ni ne kapa, sve suho, za sada.Na 539 se poslije gašenja motora na ravnom betonu pojavi lokva od ulja od 20cm.
I dalje nakon toga, stalno pomalo curi ulje.
Neznam jel bi metnul palac gore ili palac dole za odabir proizvođača pumpe.Ne svida mi se rješenje za elektro pumpu tako da sam se odlučio za standardnu, IPM.

Kad, pa do prije par let (deset) si čuda mogel napraviti.A kaj je nest drugacije s bilo kojim dijelovima za imt? Nazalost, osudeni smo na lose i manje lose...
To se ni ne steže jako, ali znam kaj hočeš reči. Droteki nisu čelićni nego su droteki....Ako prejako stegneš onda oni droteki koji ju drže iskoče iz ležišta i sve opadne.
Jesam i to, logika te na to natira, al opet đubre slini. Zato sam to omotal s čarapom da ne gledim i gasNavućeš šelnu na droteke