• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,144
To kaj nema je razlog za brigu, a može biti i razlog za ponos jer očito točite čistu naftu i imate čiste rezervare (y)
Pitanje je glasilo u čemu je razlika i ja sam na njega dal odgovor, zakaj kod vas nema morate poslati upit bivšim vlasnicima.
Zašto kod 539 čašica, kod 533 ne?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,598
@MUHA ,ja sam vozil stari steyr kamion,eurodizel uredno i svaka 2-3 dana diži kabinu i čisti čašicu. E,kad sam stal na pol nadvožnjaka (onoga pri meni) i dizal kabinu,išel je filter z čašice prek ograde. Za 3 lete ,bez dizanja kabine,je odišel tak nekam ovim črnima v saharu 🤣🤣🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,144
@MUHA ,ja sam vozil stari steyr kamion,eurodizel uredno i svaka 2-3 dana diži kabinu i čisti čašicu. E,kad sam stal na pol nadvožnjaka (onoga pri meni) i dizal kabinu,išel je filter z čašice prek ograde. Za 3 lete ,bez dizanja kabine,je odišel tak nekam ovim črnima v saharu 🤣🤣🤣
Znam, jasno mi je to. Ništ se ne događa dok pod ventilič ne dojde smeče, onda bude zastoj.
Ako se ne varam Stayer je imal klipnu pumpu, tam su ventiliči protočniji za smeče, lakše ga progutaju.

Najnoviji postovi

Na vrh