• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,264
Kakav je onda točno zakon, da li je samo trokut dovoljan, ili treba imati i trokut i rotirku?

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,540
Bolje nemoj nikaj pitati..
Sam mi nije jasno kak prejdeš tehnički a krive gume 🤦
Pri nama kompliciraju sam zato ak je različiti proizvođač
Hahah onda sam ja u žešćem prekršaju, na 549 imam naprijed 7.50 - 16 i to pogonske, a straga 13.6 - 28 🤣
Hvala Bogu pa su kod nas kontrolori normalni pa gledaju ono bitno, kočnice, stanje guma, signalizaciju, luftove na trapu i tjt., ne fantaziraju oko takvih gluposti.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,730
Gda kontrolori vide da imam na traktoru karnister na posebno izrađenom nosaču više nikaj puno ne pitaju i ne gledaju jer znaju da tu sve funkcionira. Posebno gda vide elektro instalaciju sa svim doradama. :ppozdrav:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,171
Eto imaš sreće..
Tu bi ti rekli da ta guma nejde na tu felgu, a eto ti ih imaš već godinama tak i nije se nikaj desilo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,196
Gda kontrolori vide da imam na traktoru karnister na posebno izrađenom nosaču više nikaj puno ne pitaju i ne gledaju jer znaju da tu sve funkcionira. Posebno gda vide elektro instalaciju sa svim doradama. :ppozdrav:
A kad vide da je karnister prazan?
Dali to utjece na prolaznost?

Najnoviji postovi

Na vrh