ZGseljak
Iskusan lik
- Tu od
- 21 Srp 2018
- Poruka
- 3,865
Ja imam jedno i drugo...nece bez trokuta pustiti a jasno u zakonu pise ili trokut ili rotirka..
Ja imam jedno i drugo...nece bez trokuta pustiti a jasno u zakonu pise ili trokut ili rotirka..
Ja samo rotirka...i prolazim bez problema...smeta mi trokut...nznm kolko sam.ih strgal i od onda samo rotirka...Ja imam jedno i drugo...
Hahah onda sam ja u žešćem prekršaju, na 549 imam naprijed 7.50 - 16 i to pogonske, a straga 13.6 - 28 🤣Bolje nemoj nikaj pitati..
Sam mi nije jasno kak prejdeš tehnički a krive gume 🤦
Pri nama kompliciraju sam zato ak je različiti proizvođač
A kad vide da je karnister prazan?Gda kontrolori vide da imam na traktoru karnister na posebno izrađenom nosaču više nikaj puno ne pitaju i ne gledaju jer znaju da tu sve funkcionira. Posebno gda vide elektro instalaciju sa svim doradama.![]()
Ja kao ja....pitao sam i molio da mi se upise obje dimenzije...Bolje nemoj nikaj pitati..
Sam mi nije jasno kak prejdeš tehnički a krive gume 🤦
Pri nama kompliciraju sam zato ak je različiti proizvođač
Čitam i ne vjerujem...Ja kao ja....pitao sam i molio da mi se upise obje dimenzije...
Ne moze bez atesta. Dakle...moram staviti 12.4 gume kako stoji u prometnoj.
Isao covjek gledati u sustav i kaze da neki imt 533 au regani sa 12.4 a neki sa 11.2 gumama. Vjerojatno kako su izlazili iz tvornice...
Ja mislim da su regani na zateceno stanje kod prve rege koja je bila ko zna kad od kupnje.
Uglavnom, softver ne nudi opciju upisa drugih dimenzija guma i traktor moze imati samo jednu dimenziju koja je upisana u prometnu. Ako ga atestiram na 12.4, onda ce smjeti imati samo 12.4 gume.
Tako je to uredjeno u RH.