• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

SAME1309

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
167
A pa onda taj sat je bez veze po meni, pa meni traktor zna cijeli dan raditi na leru kad trpa stajski gnoj i tu napravi, oko 2 radna sata, što bi taj sat pokazao 8 sati..

To dovodi do zamaranja misli buducih kupaca koji gledaju IMT i modernije modele zapadnih traktora, koj izgledaju gledano na sate izraubano a možda nisu, buduci da mjeri ko i normalni sat

Može mi netko odg od kad su se otprilike poceli koristit ti satovi-elektronski?=?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Nisu skupi ni ovi al jos uvijek su skuplji nego moj koji je moglo bi se rec doso dabe:(giggle)::(giggle):

V

v8hemi

Guest
Ima li neko šemu elektro instalacije za traktor IMT 542 - 540 zajedno sa legendom bio bih mu zahvalan kad bi istu postovao ovdje,
naime kupio sam novi instalaciju od 542 traktora i trebam je postaviti na svoj 540 ali imam problem da utvrdim koji kabal ide gdje jer na traktoru su prethodni vlasnici uništili i odstranili preko 80% originalne instalacije

Hvala

V

v8hemi

Guest
to sam i ja našao ali se ništa ne može pročitati ima li neko baremu malo većoj rezoluciji

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Dali pase roto pumpa na traktor koji ima klipnu pumpu jer moja je klipna malo u banani a jako povoljno dobivam ispravnu roto pumpu dal bi to odgovaralo mislim na razvod ovu skinem i roto stavim da sve odgovara kak treba??

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Neznam kak je prihvat zubčenika na klipnoj,eventualno ak je drugačiji trebat češ dr zubčenik,tj orginalni od roto pumpe
Ja na 540 imam roto i zubčenik je pričvršćen sa tri vijka
Neznam dal treba dizne kaj preštelavat al znaš da bu ak niko dr Muha znal i dal ubrzo odgovor

P.S. ak ju ne misliš kupit javi ja sam zainteresiran ak je dobra cijena pošto je moja u ne baš nekom stanju i to ovu god moram riješit

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,105
Mjenja se zupcanik,cijevi visokog pritiska,prestelavaju dizne jer nije isti pritisak,prepravlja se poluga gasa i poluga za gasenje,nova crijeva za dovod i povrat goriva.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Crijeva i prestelavanja dizni to znam i da mi polugice nece odgovarat to je lako rijesit nego nisam znao za zupcanik budem vidio ako je i zupcanik s pumpom budem ju uzeo hvala decki na odgovorima!!

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Ako odustaneš od kupnje javi. a ako se odlučiš i zatrebaš zubčenik također se javi,znam tko ga bi sigurno mogao imat pa ti provjerim kolko bi čovijek htio i smislimo nešto da dođe do tebe,ak ništ dr nađemo se negdje oko Jaske i spijemo rundu

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Klipna pumpa je obično na kajlu, konusni dosjed na zupčanik, a roto ima štift na dosjedu i drže ju 3 šerafa u razvođu za zupčanik.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Nakon odmora napokon doslo vrijeme da slozim onaj sat sad cemo vidit kak ce funkcionirat!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,434
Kad sam videl prvu sliku sve me nekak bilo strah, ali na drugoj :(clap):
Svaka čast za odlično napravljenu rupu

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Muha hvala na komplimentu tak mi je bilo najlakse prosirit rupu izbusit i onda izbrusit sve!!
@zokii da za sad funkcionira kad je kontakt upaljen mozda kasnije ga spojim na alternator!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,434
Vjeruj, probal sam i znam koja je to jebada tak napraviti, još k tome tak savršeno okruglo, i zato svaka čast

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,105
Neznam kako bi to odradio alat na busilicu s kojim se prave rupe za pipe na sudoperu.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Vremena je otislo najvise na brusenje treba pazit a malo prostora al dobro ne radi se svaki dan to pa sam nekak izdrzo!!

Najnoviji postovi

Na vrh