Sve radi na satu, sve kontrolne lampice, sve je uredno spojeno, jedino ne pokazuje temperaturu i razinu goriva.Temperatura indikator na termostatu od njega ide žica na sat (instr temp) sa druge strane žica ide od osigurača + te dvije su bitne za temp ako ti radi kontakt i ulje + je ok ,za gorivo + je ista druga dolazi od plovka ,za ulje + je ista druga dolazi od indikatora ,za kontakt + je ista druga dolazi od alternatora, da bi pozicija i njena kontrola i kontrola dugog svjetla radila bitna ti masa na satu koja dolazi preko dva šarafa kaj drže sat i tu je dobro stavit žicu za masu jer i ona može remetit kazaljke i to je sve .:icon_thumright:
Pa onaj kaj nema Niš nemre ni imat nikakvih problema,a onaj kaj ima puno kao sanana normalno da tu i tam nekaj crkne ili pukne.:icon_thumright:wasntme):
Šanana ista stvar se dešavala kod mene na 549, izvadim mjerač da vidim, mičem rukom plovak on radi normalno, vratim ga nazad on više neće, prčko sam po masi dugo, dok nije proradio..
...da Fiatov motor tak malo troši da ga netrebaš niti točiti...To što ne pokazuje razinu goriva, odnosno pokazuje da je rezervar "stalno pun", vjerujem ...
baš zato ga treba jer zaboraviš ..:icon_hang:Na malomu Fiatu 540 mi merača netreba, tu zaboravim gda ga natočim