• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
a ako bi mu cilindar drzo poluge u polozaju na kraja reda bi mogo sam dizat frezu ako je moguce da se podigne dovoljno visoko na okretanju ( dio koji freza) a ostalu konstokciju moze cak i na lanac da okaci ako mu spasaju poluge kad se okrene ventil. Mislim da mu je najbolje ovo sto je puknuti prelodzio prepravaka tog sistema na frezi :(mm):

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,636
Hvala još jednom @puknuti.
Još jedno pitanje znači crijevima od tog ventila produžim do mjesta gdje završava brzim spojnicama iza traktora gdje je najpovoljniji položaj?
I jer bi trebao obilježiti bojama ono ulaz izlaz?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Hvala još jednom @puknuti.
Još jedno pitanje

1. znači crijevima od tog ventila produžim do mjesta gdje završava brzim spojnicama iza traktora gdje je najpovoljniji položaj?
2.I jer bi trebao obilježiti bojama ono ulaz izlaz?
1.da
2.u principu ne , ako zamjeniš spojnice tj. crjeva budu komande radile kontra , ništa se loše ne može dogoditi osim kad naučiš na jedan smjer upravljanja kasnije umjesto da freza ide dolje ona ide gore

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,636
Sve jasno ko sunce,kada napravim poslikam i prokomentiraš posao.
Lp.
Hvala.

Gigi

Član
Tu od
5 Tra 2015
Poruka
39
Odvrnes vijke okolo i mjenjac ide van.Tezinu bas neznam al dvojica ga lako nose.

Ako svaki dize bar 100 kila na bencu onda mozda...jedva ju pomaknuo malo dalje od traktora...

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

Gigi

Član
Tu od
5 Tra 2015
Poruka
39
ovo trazim i prvu brzinu

Sent from my GT-S5570I using Tapatalk 2

Prilozi

• uploadfromtaptalk1429568995215.jpg
    uploadfromtaptalk1429568995215.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 132
  • uploadfromtaptalk1429569016122.jpg
    uploadfromtaptalk1429569016122.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 133

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Kako najlakše prozračiti 542 stari tip?
Dotrajalo crijevo od goriva sa rezervoara zamjenio ga i sad radi al cudan zvuk.
Pokušao sam pri radu popustiti šarafe od dizni i nije pomoglo.
Da dodam na traktoru nema slavine za gorivo sa rezervoara.

Posljednje uređivanje:

Hrga

Novi član
Tu od
7 Ožu 2015
Poruka
15
pozdrav. da li netko moze reci na 542 da li se mogu ugraditi stubl i klipovi 91,5 perkins?

Gigi

Član
Tu od
5 Tra 2015
Poruka
39
Da li netko ima sliku onog dijela di se nalazi hidraulična pumpa, muči me ono spojničko vratilo, 99 posto sam siguran kak ide, ali da budem 100 posto?

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,105
Mislis na ovu sliku..
dsc09303.jpg

Gigi

Član
Tu od
5 Tra 2015
Poruka
39
Da to je ta slika. Puno ti hvala, tako sam i pretpostavljao da ide, jer ju nisam ja skidao pa je sad dilema :D

Getriba je u jednom komadu, uskoro će biti ujedinjena sa zadnjim krajem :D

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh