Ma, već bi, ali ga nikad ne vidim (ili je prerano, prije 7 ujutro)Mrki88 kaže:to su mi od sestara auti,ja sam radio u firmi jučer.... Imt je kod punice u osekovu, pomažem joj oko baliranja i branja pšenice i ječma... kažem ti,kad vidiš malog crvenog 106,slobodno stani da nešto :drinkers: :weedman:
Bobo kaže:To je kao kad na 539 ides stavljat 12 gumu... svi mi pricaju da ju osjeti, al da je grip dosta bolji i da se traktor ponasa puno bolje ako ga volis guliti po gasu.
Guma koja je sira za broj je i vislja malo, tako da se gubi na snazi, al se dobiva na brzini. Veci grip guma ima i ako imas oranja po teskoj zemlji, sire gume su dvosjekli mac.
kad parkiras 539 i 549 jedan kraj drugog, razlika u gumama je OGROMNA, i onda jos zamisli 13 gumu na njemu... Mislim da bi to za 542 bilo previse, jer je to motor isti kao i na 539 tak da se ja s time ne bih zamarao previse. Bolje kupiti kvalitetnu 12 gumu, nego bilo kakvu 13...
Toga se drzim i na moje traktore ce ici GALAXY gume koje su se pokazale kao odlicne.
ZJ kaže:Mrki, kolika je širina felge? Bojim se da bi guma 13.6 bila malo previše stisnuta na (pre)uskoj felgi.
Ako si možeš priuštiti, kupi radijalne gume. Bolja vozna i vučna svojstva su ti garantirana, jedino moraš malo paziti u šumi, jer te gume imaju nježne bokove. Preporučam ti Taurus (prodaje ih Robni centar).
Ronin kaže:A nekad ove zime neznam točno mogu pogledat među računima ako te zanima točno. A ide cijena tim gumama jako gore ja se sjećam prije nego ću ja uzimat bilo ih za 900 i 1000 kn i nikako da ih uzmem i onda uzmem kod njega. Idu cijene polako gore stalno.