M
Mata imt 540
Guest
pa ono mislim kak vas nije sram hehehehehe zaboravili ste imt 540 to je neoprostivo(šalim se naravno)ali opet se ne slažem sa onim da su isti u snazi motora je da je sve isto tri cilinda ,klip klipnjača ......i kaj ja znam kaj na svakom motoru vjerujem piše maksimalna snaga recimo 38 ks pri 2000 okretaja u minuti tak je recimo i na mom motoru piše maksimalna snaga 42ks pri 2250 okretaja u minuti tak da ono ne vjerujem da je isto kaj se tiče oranja u svim raznim brzinama sve je stvar redukcije recimo evo npr john deer onaj skroz stari lenz 310 imal je isto 3 cilindra sad neznam kolko konja ali je imal 4 redukcije i frajer je oral s dvobraznim plugom koji je kod mene doma neznam sad jel je 10 ili 12 cola ......tak isto kod mjenjača u imt-u s pet brzina su zupčanici napravljeni svojoj svrsi od 1 do 5 brzine i ja vjerujem da nemre bit 5 spora sporija od 1 brze na imt 533....mogu biti jednake ili tak ali sporije ne vjerujem...... a sad neznam stvarno kakva je zemlja kad se traktor mora propinjat to je stvarno ludnica negdje .....evo ja sa svojim 540 orem s dvobraznim plugom 12 cola "BOBO zna " i ono meni je ok je da orem u 3 sporoj ali onda i kotaći manje proklizavaju ....jedino na nekim mjestima koristim šperu ali inaće piči samo bez problema ...a kad orem u prvoj di je bio jećam više izorem gumama nego plugom..... kaj se tiče hidraulike možda je ista možda nije ali moj 540 ima jače poluge nego 533 i 539 ..... ja nosim tanjuraće 24 diska a sad neznam nisam vidio još nikog da bi vozio sa 533 takve tanjurače možda vi jeste ali ja nisam .....tak da eto to je moje mišljane sad neznam ali ja se uzdam u to i tak pičim
a kaj se tiče tog 542 ja bi ga uzeo jer ono traktor ima malo sati i relativno dobro izgleda .....a sad ti odlući hoćeš li ga uzet ili nećeš pozdrav do sljedečag puta
a kaj se tiče tog 542 ja bi ga uzeo jer ono traktor ima malo sati i relativno dobro izgleda .....a sad ti odlući hoćeš li ga uzet ili nećeš pozdrav do sljedečag puta