B
Bobo
Guest
Decki, mislim, stvarno...
Osim ak ne tanjurate s IMT 542.
Osim ak ne tanjurate s IMT 542.
puknuti kaže:
Pa to je i predviđeno za takve stvari. Nemoj samo pretjerivati sa širenjem i znaj da ako ga proširiš za više od 15 cm sa svake strane treba manje oprerećivati zadnji kraj traktora.Bosilje kaže:Dobri dan, večer...imam jedno pitanje za vas znalce! e ovak muci me dilema dal je moguce , preporucivo felge na 542 okrenuti tako da se prosire, odnosno odaviti sarafe (ne one centralne, nego one okolo one zaobljene unutarnje felge) i tim činom povecati stabilnost traktora - jer mi je dosta gledati brata koji je ocaran tom idejom! e sad mi vi dajte dobre komentare, misljenja iako ja mislim da ti tako lomilo i traktor i same fege no nisam siguran! pomozite ljudovi...pozzz iz Visoke Hercegovine!!!!
Daj ti meni ovo malo prevedi.emsa kaže:ejjjjjjjjjjjjjjjj ja sam emsad iz bosne i hercegovice pitao bi vas ak se ko razumije kada vozim traktor pri manjoj brzini netresu mi se tockovi a nema nes mal lufta na piksnama volana alll ima mi lufta dosta u prednjem trapu mozda 1 cm pa dali je uzrok to tog ak ko zna nek javi unaprijed hwala