Mrki88
Član
- Tu od
- 17 Tra 2009
- Poruka
- 881
Probaj tu priupitati. Možda ga dobiš po nabavnoj cijeni, a ak se na dobroga trgovca nameriš možda i ispod tezge.
http://www.sila.hr/reference.php
Već sam pital, veliju 2035kn bez pdv-a....
Probaj tu priupitati. Možda ga dobiš po nabavnoj cijeni, a ak se na dobroga trgovca nameriš možda i ispod tezge.
http://www.sila.hr/reference.php
e da, jedno pitanjce za znalce....
moj 542 je 1981.godina i ima rotacionu pumpu...
sad mi jedan poznanik tvrdi da nisu prije 86. metali rotacione pumpe na 542, samo klipne...
jel to istina??
Da nije obratno?
Moj susjed ima 540 iz 76 ili 77 i ima roto pumpu. Motori su isti, a i limarija je poput tvoje.
A da nije to onaj s fiatovim motorom? Nisam ni ja vidio ni jednog starijeg da ima roto pumpu.
540 ima inace fiatov motor ,ima ga od oca bratic pa tako da znam a ne lemecem bezveze.pa jel ti vidiš da veli ZJ da je IMR motor?!:scratch
Da ti iskreno velim ja nikad nisam ni videl 542 sa fiatom :scratch
540 ima inace fiatov motor ,ima ga od oca bratic pa tako da znam a ne lemecem bezveze.
pa nemora bit svaki, mislim da ima i rakovičinih motora na njima, kak ima i na mom IMR...
540 ima inace fiatov motor ,ima ga od oca bratic pa tako da znam a ne lemecem bezveze.
Baš bez veze. 540 s Fiat motorom su rijetke i cijenjene zvjerke. 95% ih je s IMR M33/T motorom, jednakim kao i na 542.
I da, Muhaničar ima pravo: nema 542 s Fiat motorom.
Baš bez veze. 540 s Fiat motorom su rijetke i cijenjene zvjerke. 95% ih je s IMR M33/T motorom, jednakim kao i na 542.
I da, Muhaničar ima pravo: nema 542 s Fiat motorom.
onda ga je.. kud je bas taj zalutal simo.
zakaj ga jebi kaj je sto put bolji neg rakovičin?:scratch
može zamjena, još mi i nadoplatite nekaj, ak vam ne valja taj motor...:rolfer:
Teško je reći jel bolji ili nije. Trajniji vjerojatno je, rado se vrti, no IMR ima malo bolji moment u niskim okretajima.
Ti bi pogriješil, jer više vrijedi 5 brzina nego malo bolji motor.
Teško je reći jel bolji ili nije. Trajniji vjerojatno je, rado se vrti, no IMR ima malo bolji moment u niskim okretajima.
Ti bi pogriješil, jer više vrijedi 5 brzina nego malo bolji motor.
Zvone, mislil sam na motor samo zamjena...