T
tuaregr10
Guest
Zašto plug tako jako nagnut u desno??? Nemožeš ga bolje podesit???
Tako je najbolje slagao, a i teren visi.
Zašto plug tako jako nagnut u desno??? Nemožeš ga bolje podesit???
Tako je najbolje slagao, a i teren visi.
Mislim da ti nešta ne štima kod pluga nebi inaće trebao tako stajat, ali bitno da si ti odradio posao. Čini mi se da ti ne valja ili daska ili lemeš.
Nisam neki ekspert,ali po svemu sudeći,trebalo je desnu polugu dotegnuti da plug bude u horizontali.Jako je nagnut udesno,a prema položaju prednjeg desnog kotača čini mi se da plug vuče i u stranu.Ispravite me ako griješim,ali mislim da ako je dobro poštelan da bi bolje slagao brazde naspram ovog slučaja,a i vidi se da nije baš zaoravao travu.
Jel imaš sliku sa zadnje strane, mislim da ovo ne postoji, a prednji pogon se uključuje preko kardana mislim jer to sam vidio na ihc 722, frajer je metnuo kardan i na remene a taj traktor ima dva izlaza kardanskog vratila jedan brži drugi sporiji. Ovo mislim da se netko igrao majstora.
a ko ce ga zant orginalni mu je prednji most koliko vidim,moguce da su naljepnice stavljene od 542 ali opet kako kad pise dv
inace lako je ukraditi prednj msot na bilo koji imt,ali pogon da ide preko kardana,i lupis rucicu karadana u mod preko mjenjaca,i npr u slucaju 539 prednje gume bi bile velicine 6.50-16 i kao na savovoj kardanki sto je napravio 100% redukcija produzis karadn da mopzes ostale prikljucke koristiti,i nesto na cemu bi iskljucivo prednju vucu ako bi koristio kardan u njegovim ostalim opcijama,jedino ne bi moga koristit balikrku i prednju vucu,i ostale prikljucke ali negdje gdje je gusto mogo bi je ukljucit,i ako nista opteretio bi prednji kraj da se ne razdize sam traktor
NE... glava se mjenja, klipovi, mozda su i klipnjace drugacije... prestelavanje pumpe visokog pritiska... vjerujem da sam jos pokoji detalj zaboravio...