V
vedo
Guest
Da, tak je i s novom linijom...a kaj, ne da im se radit dva tipa kabine i nije ih briga kako traktor izgleda pa se čude što propadaju :evil:
Ma nije bitno kako on izgleda,bitno je da on ide :gitarist:
Da, tak je i s novom linijom...a kaj, ne da im se radit dva tipa kabine i nije ih briga kako traktor izgleda pa se čude što propadaju :evil:
Ma nije bitno kako on izgleda,bitno je da on ide :gitarist:
PAŽNJA u hladnjaku se nalazi ANTIFRIZ
:rolfer::rolfer::rolfer:
Predobro,,,ali samo ako ne pušta,,,,,,,,i ti biš treba si naljepnicu sredit,,,,samo u žutoj boji.......:lol::lol::lol:
hočeš rec prozirna naljepnica sa valovitim slovima tak da pase uz objekt na koji ide :rolfer:
e sad si ga uprskao :lol::lol:.Sve u svemu, nelos traktor... koji ce tomu vinkovica zaorati samo tako
artyman:artyman: , sutra slike potkove koja stoji kako treba, a ja bi rekao da je bilo sreće s tim traktorom i ovako , naradio se on sa beračem i sa svime ostalim...potkovu si krivo stavio,ode ti sreća.....
Da se razumijemo...
IMT nije traktor, to je stil zivota
Znaš kaj znaći IMT=ima mulec traktora
Šala :finga:
Dobar je 533 i 539 al sam da ima 5 a ne 3 brzine artyman:
Znaš kaj znaći IMT=ima mulec traktora
Šala :finga:
Dobar je 533 i 539 al sam da ima 5 a ne 3 brzine artyman:
Hehehe...I da je mjenjač sihroniziran :supz:
Al ja bi još i šestu brzinu :rolfer:
kome 533 i 539 rošti pri šaltanju, malo vježbat duplo stisnut kvacilo i pogodit broj okretaja motora sa brzinom voznje i ne rosti nis...
mene susedi pitaju kadi sam kupil sinhronizirani mjenjac za fergija :lol:
Hahaha...Ja kad vozim 533 to je čudno da ne zakrči mjenjač jer mu je lamela u k***,jedva da odvaja :evil: a ako je mjenjač ispravan ide bez problema :gitarist:
A na 542 mi je milina mjenjat brzine...mjenjač ispravan,nožni gas :gitarist:
Da i još da je na 533 i 539 nožni gas bio bi vrhunski traktor :drinkers: