V
vasko93
Guest
:|bok...imam jedan problem..imam imt 542 i sada mi je voda zamrzla u mašini,i blok motora je pukno pre AC pumpi...koje bi sve posljedice mogle biti???
:|bok...imam jedan problem..imam imt 542 i sada mi je voda zamrzla u mašini,i blok motora je pukno pre AC pumpi...koje bi sve posljedice mogle biti???
E moj sinek :madmana::|bok...imam jedan problem..imam imt 542 i sada mi je voda zamrzla u mašini,i blok motora je pukno pre AC pumpi...koje bi sve posljedice mogle biti???
lijep pozdrav i tebi sinko, ja sam josip iz duge rese...
a sto se tice posljedica. . . po meni dvije opcije, varit i prodat,
il kupi drugi blok...
lijepo se predstavi u temi O nama, pa ce ekipa pomoc oko savjeta, jer ovdje ima vrhunskih mu i mehanicara koji imaju IMT u malom noktu :lol:
Dobro Josipe,vidiš da čovjeku gori,nije mu sad do predstavljanja.Kad bude imao prilike obavit će i to.
A ovo,gdje god da je pukao-šteta je prevelika.
Kad je radjena generalka, covjek dao povariti blok, i jos preko toga za svaki slucaj prevukao tekuci metal u tankom sloju, jer varovi znaju propustati, a profi varilac uzima za ruke vise nego neurokirirg...
Pa ne bi smjeli varovi propustati ako su iole profesionalno napravljeni. Toplovodne cijevi se spajaju varenjem, da ne spominjemo magistralne plinovode itd...
oprostite što se nisam predstavio jer mi je pod hitno trebalo vaše mišljenje...ja sam patrik iz međimurja ...a da sam zavarim bi dobro unda bilo jer mi je štete traktora prodavat jer je u jakom odličnom stanju..pozdrav....:lol::|bok...imam jedan problem..imam imt 542 i sada mi je voda zamrzla u mašini,i blok motora je pukno pre AC pumpi...koje bi sve posljedice mogle biti???
Ti to možeš doma samo poheftati, pa onda preko toga preličiti tekuči metal. Dok traje traje :?
oprostite što se nisam predstavio jer mi je pod hitno trebalo vaše mišljenje...ja sam patrik iz međimurja ...a da sam zavarim bi dobro unda bilo jer mi je štete traktora prodavat jer je u jakom odličnom stanju..pozdrav....:lol:
oprostite što se nisam predstavio jer mi je pod hitno trebalo vaše mišljenje...ja sam patrik iz međimurja ...a da sam zavarim bi dobro unda bilo jer mi je štete traktora prodavat jer je u jakom odličnom stanju..pozdrav....:lol:
dal ima netko ovaki traktor zanima me kak su napravljene komande, tj gde se drže. kak su povezane, sajlama ili štangama. i kak se u tom vozit jer bi ja vrlo rado isto taku kabinu,na svoj imt 542, makar sam pravio.
Novi 542
Mogli su bar normalne felge stavit
Uploaded with ImageShack.us
Da li se ovo čudo još proizvodi ili su ovi u IMT-u već zaboravili na njega :scratch