uh, te cifre me plaše , znate li koji bi bošist u blizini zagreba bio razuman cijenom i korektan
Nikad čul za njihimate jednoga preziva se Fernečić i jednoga Pican a brojeve vam mogu naći ako treba
Čitam ovo što pišete tu... Imao sam 542 i 577... Dvije riječi samo... Nikad više! Na tim traktorima jedino motor valja, a sve ostalo katastrofa... Žali Bože truda kad nema pomoći da mi ga netko opet zabadava daje nebi ga uzeo, jos bi platio da mi ga maknu iz dvorista... Nemam nista protiv nikog sl IMT nije traktor, to je sve...
Nema tog majstora kaj bu bilo kaj popravil na IMT... Izmedu ostalog i boš pumpu
Ja sam pak suprotnog misljenja.. ne svidaju mi se imr motori jer stalno nesto sline i pustaju, mjenjač i hidraulika na imt-u su bez greske..
da su se imt traktori nastavili proizvoditi sa fiat motorima kao neke serije 533 i 540, znaci fiat motor, a sve ostalo od imt-a ti traktori bi trajali vjecno..
u bosni sam dao 600kn za raparaciju pumpe i sva cetri uloska sa stelanjem i jos imas godinu dana garancije...ne isplati se ic iz zg ali tko je blize isplati se....
Čitam ovo što pišete tu... Imao sam 542 i 577... Dvije riječi samo... Nikad više! Na tim traktorima jedino motor valja, a sve ostalo katastrofa... Žali Bože truda kad nema pomoći da mi ga netko opet zabadava daje nebi ga uzeo, jos bi platio da mi ga maknu iz dvorista... Nemam nista protiv nikog sl IMT nije traktor, to je sve...
Ak se setiš i kad najdeš brojeve telefona slobodno mi ih javi.meni su radili gore navedeni vec dosta puta i na automobilima i na traktorima i super sam zadovoljan nikad greske
ubiti da reglaza pumpe i jos je neke limice promijenio u njoj,sva cetri uloska dizni i stelanje.uglavno 600kn sta nisam mogo kod nas nac za te novce... a dao sam radit u dubici...Za te pare tip ti je vjerovatno zamjenio poneku gumicu na PVP i zamjenio uloske dizni.
Komplet reparatura PVP i zamjena elemenata na diznama kosta oko 250 eura.U komplet reparaturu se racunaju sve gumice i dihtunzi pumpe,hidraulicna glava,semering,krilca transfer pumpe,sito(filter na pumpi) i reglaza pumpe.Pod reglazu pumpe se podrazumjeva podesavanje pumpe i pumpa mora da se vrti na bosh-stroju najmanje sat vremena .Cijena je za roto pumpu sa cetiri izlaza i cetiri dizne(zamjena elemenata i podesavanje pritiska) ,nove podloske pod diznama.
To je cijena za motore (cetiri cilindra) sa oznakom M.Za Motore sa oznakom DM je skuplje.