mislim da ću morat odustat od borbe s vjetrenjačama:madmana: (bobo i miško)
nigdje nisam napadao stare (i dobre) imt traktore
ovu sliku sam stavio sa google slika a uvjet je bio samo crveni torpedo s kabinom i duplom vučom(zato jer je bobo alergičan na zeleno)
baš me zanima što to taj tvoj 549 radi da je toliko predurao, ili ima vozača divljaka (kojemu je čača kupio traktor pa mu se jebe)
stalno govoriš radio radio, pa i naši rade, i imamo otprilike iste zemlje, od praulje do teške masne gline
i naši naprave isti posao, a ako gledamo kojemu traktoru je teže tvom DV ili mom običnom, tvome je duplo lakše u istom poslu baš zbog duple vuče
več sam rekao da smo otprilike u isto doba kupili traktor, ti novi ja stari, 11 000kn
i moj se naradio, dosad dva (mala)kvara (jedan i pol:mrgreen
, i to ovih pol više zahvaljujući majstoru
i moj čuda radi, svake godine trese kardanom oko 1200 šljiva/višanja, i još se nije prepolovio (što me nebi čudilo) a španere kida ko od šale
a ima blizu 30g(jebate kolko mi žena stara
)
sam Bog zna koliko ima sati
i da kad ste več spominjali mjenjač, mom je jednom otišla nekakva spojna čahura(?) mislim da je bilo oko 60kn plus posao, i to je sve
a šalta se kao curica:mrgreen: ne iskače ni iz jedne brzine
a kad sam jednom teškom IMTovcu pokazao da se stvarno može šaltati i bez kvačila i to sa prikolicom od cca 2-2,5T šljiva na poljskom putu, čovjek nije mogao vjerovat
uostalom torpedo tvog kolege je izdržao 7-8g, a hoće li tvoj toliko???
tek toliko od mene
opet kažem da generalizirati nemožemo bilo je dobrih i loših, ti si sve torpedo traktore proglasio škartom, a što sad sa imtom???
kad ti i sam priznaš da nevalja