Re: IMT 549dv
Dobar, svidja mi se...
Samo da te ispravim, nemas automatsku kuku, vec poluautomatsku. Razlika je nebo i zemlja. Ako je traktor kupljen u AGROCOOP-u, onda imas isti problem s kukom kao i ja. Zavrtanje podiznih poluga do kraja, akao i pomicanje gornjeg granicnika hidraulika NIJE iSPRAVNO RJESENJE PROBLEMA, jer kasnije neces moci sastelati plug, nego ces i lijevu polugu morati odvrtati. Ovo s vremenom dojadi, vjeruj mi
Moja kuka je kupljena u Kobatovcima i cim je dosla, malo teze sam ju upasao na traktor. S praznom prikolicom nekako, s punom nikako. Nisam punu prikolicu mogao otkopcati sve dok nisam preuredio kuku.
Stvarno steta sto nema skroz sinhronizirani mjenjac, ali dobro je i ovako. Gume mi se svidjaju, i takve cu ja staviti na svoj 549, cim se ove potrose.
Je li kabina s donje strane dobro zatvorena i ispod sjedala? Je li traktor jako bucan kad se vozi po cesti? Po pricama se u kabini moze normalno pricati na mobitel kad se vozis po cesti. Ovo dakako ovisi i o mobitelu
Razmjeri prednje tockove odmah, dok jos nije kasno. Na ovakvom prednjem mostu gume moraju biti paralelne, ili cak (nekima ce biti nelogicno) s prednje strane sire par mm nego nazad. Ako su prednji tockovi postelani kao na mehanickom volanu ("gledaju" jedan u drugi) to ne valja i jako ce ti trositi gume. Samo jedan krajnik izbijes i odvrnes, tako da se tockovi poravnaju i traktor ce biti puno lakse kontrolirati i na cesti.
Jos jednom moje cestitke na kupovini i da te jako jako dugo sluzi i da ti ne pravi nikakve probleme.