Nisam ja balirao otac je, a sad koliko je dugo radio još nakon što je pukao remen ne znam.
Više ga nemam vani, termostat je čisto uredu, mislio sam možda je do njega jer mi je komad opruge sa čepa upao u hladnjak, dobro sam ga okrenuo, pitam jer kada sam skino ono gdje je termostat otac ga samo uzeo, nisam uspio vidjeti kako je bio.
Voda se u hladnjaku jako polako vrti, na 539 se bolje vrti, ali tamo nema termostata. Nakon pola sata rada i jedne kratke vožnje mogu držati za ono crijevo gdje vraća vodu u hladnjak bez ikakvih problema. Za mene rekao bih normalna temperatura, samo sat ne govori isto. El mogu kako ispitati indikator!?
Zato sam i napisal da ako ne kuha po plinu (gasu). el ovo misliš dali se osjeti po plinu? Ako je to što mislim da si pitao, ne osjeti se, sve je normalno i sve isto radi, samo pokazivač temperature kaže da nije sve isto. Koliko se meni sada čini on je postao osjetljiviji, jer dok sam prekretao sijeno temperatura je došla na polovicu pokazivača temperature i kada sam izašao na cestu(400 metara do kuće) temperatura je spala jako brzo, ali opet malkoc višlja nego što je prije pokazivao.
koliko košta da stavim onaj sat što pokaziva temperaturu u stupnjevima?