Mali sad već govoriš gluposti, i praviš se važan. Ako si već takav frajer prihvati moju ponudu. Samo sam tebi dao odgovor na tvoj komentar ( da se poluga može kupit u malo boljoj prodavaonici). I ne mora biti zlatna, nego samo da odgovara za spomenuti traktor. Za razliku od tebe , ja sam samo želio pomoći ljudima koji su se našli ili će se naći u istoj poziciji kao ja, pa da ušparaju nešto novca, jer bi ovako trebali kupit original koji je puno skuplji, a vjerujem da nitko od nas koji se bavimo poljoprivredom nema novaca na bacanje.
Nekako mi izgleda nizak na zadnjim kotačima, ili su zadnji kotači manji od nj. orig., ili prednja hauba nekako diže prednju stranu traktora (nekako optički), ili je prednji pogon naknadno ugrađivan (pa onda izgleda viši prednji kraj).
Ako pratiš forum onda si to vec mogo skužiti.... :biggrin:
Ako pratiš forum onda si to vec mogo skužiti.... :biggrin:
Dali možda neko zna zbog čega mi na kileru izbacuje vodu kroz onaj gore odušak na 549, kod same pripreme zemljišta temperatura mi je na satu na polovici onog zelenog mjerača. Prvo sam mislio da je previše vode u kileru, ali kad sam provjeravao vodu, morao sam dolijati oko 1,5 l vode. i još me muči hidraulika, kad duže radim s njom, ne diže mi gore nego moram nabiti gas da bi mi hidraulika podigla recimo sjetvospremač, ali u zraku ga normalno drži gore bez gasa.