S obzirom na tvrdnju sat ne može pokazivati nešto drugo nego što i pokazuje.Vidjet ću, pod balirkom kazaljka dođe do sredine prve crvene i kada gurnem prst u hladnjak voda je onako topla za pristojno tuširanje.
I sam imam 549 bez termostata, i bolje je tako.... U oranju mi temperatura nikad ne dođe na pola crvenog polja,..... Kada malčiram u prvoj ili drugoj sporoj brzini i po najvećem suncu na +40, zna mi temperatura doći do pola crvenog polja i to kada mi se zbog visoke trave zaštopa 1/4 kilera..... I ta polovica crvenog polja je još uvijek normalna radna temperatura...... Samo deri i ništa ne brini..... Sve je u redu.....Vidjet ću, pod balirkom kazaljka dođe do sredine prve crvene i kada gurnem prst u hladnjak voda je onako topla za pristojno tuširanje.
Pokušat ću prvo zamjeniti indikator,,,indikator i sat su stari kao i traktor 30 godina, valjda nije skup, a o ponovnoj ugradnji termostata ću se morati sa tatom dogovoriti.
Jel se može upasati od nečega drugog termostat jer kolko sam čitao oni za IMT su skloni zaglavljivanju?
Tebi je baš dosadno kad ga podmazuješ svake nedelje,digni prednji kraj na dizalicu pa onda probaj kako se mota ako tad ide lako problem je u rukavcimaJa ovog svoga u mjestu nema sanse motati.
Jedva kad traktor ide onda moze malo