Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,436
Išao sam si zamjeniti indikator na motoru, no ovaj iz dućana je 1.5mm duži. Sad mene zanima jel tih 1.5mm može utjecati na podmazivanje motora?
Jeb... ga onda samo ovo sto muha kazeNeće moći, troši vanjsku stranu gume, previše je ukoso, gornja strana otvorena previše.
Imam istu situaciju s 542 nova linija. Kupljeni novi "original" iz srbije nakon godinu dana otišli k vragu. Kasnije stavljeni indijski, nagib je malo drugačiji, ali su kvalitetom dobri. Voze već 5 godina. Vanjski rub gume se malo više troši, nakon par godina se zamjene gume i to je to.Neće moći, troši vanjsku stranu gume, previše je ukoso, gornja strana otvorena previše.
Nije premala matice več ga niste ugradili kak trebapremala je matica za tu silu...
Pa da mi podere obadvije gume?Kupi i za drugu stranu isti takav a stare sredi za rezervu.
Takvi problemi se znaju događati kad se ide navoj na rukavcu popravljati. Ali da bi se to izbjeglo potrebno je poslije one pločice s zubom ubaciti potreban broj pločica da se krunasta matica dotegne da ležaj bude pravilno podešen a rupa na rukavcu na knap uz krunastu maticu.Ne znam što sam pogriješio , vratio sam ga isto tako kak je i bio....
Gotovo sam siguran da nije ugradnja kriva, ali tolerancija novog navoja bi mogla biti problem ....
Ako imaš neki savjet oko ugradnje, molim te napiši !
PŠogledaj na stranicu slovensku Rosi.teh Tamo sam ja kupio za svoj 549 hidro volan.cca 500 eur.Hvala Muha, tak je i bilo napravljeno za prvu ruku ! Ali nije to ono što sam htio...
Sad je već dugo vremena s indijcima mir... Traktor je kupljen nov i uvijek je bio težak na volanu, volan je repariran i težina je ista...
Da mi je naći punu hidrauliku... s čega bi se dalo pripasati ? Nebi novi servo...
A zašto ne novi servo, ako dobiješ sve pripremljno za ugradnju, čemu bježati od toga, kad ubrzava proces ugradnje.Da mi je naći punu hidrauliku... s čega bi se dalo pripasati ? Nebi novi servo...