Pitam se zašto moderator uređuje i krati skoro svaki moj post, što sam skrivio?To im je mana, nadrukaj nafte na ac pumpu i malo uključi grijač, akumulator ne ispod 1000 Ah, treba mu da ga naglo zavrti, ako vrti sporije ništa, i verglaj malo duže, godinama se mučim s time.
Misliš ne ispod 100 AH?akumulator ne ispod 1000 Ah,
Zato jer bespotrebno citiraš post prije.Pitam se zašto moderator uređuje i krati skoro svaki moj post, što sam skrivio?
Posljednje uređivanje od moderatora: prije 22 minuta
To im je mana, nadrukaj nafte na ac pumpu i malo uključi grijač, akumulator ne ispod 1000 Ah, treba mu da ga naglo zavrti, ako vrti sporije ništa, i verglaj malo duže, godinama se mučim s time.
Hvala Muha, tak je i bilo napravljeno za prvu ruku! Ali nije to ono što sam htio...
Sad je već dugo vremena s indijcima mir... Traktor je kupljen nov i uvijek je bio težak na volanu, volan je repariran i težina je ista...
Da mi je naći punu hidrauliku... s čega bi se dalo pripasati ? Nebi novi servo...
Druze sta mislis sta moze da bude problem za to prvo palenje?...Kolega mana nije sigurno, negdje je drugdje problem jer doma imam 549 koji vec broji oko 1500 radnih sati od generalne i pali iz prve ko mina na -5 bez grijača kad god želiš ...