• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 549

• Temu pokrenuo intercooler
  • Datum prvog posta

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,471
Kakvu pumpu imaš i odakle ulje vuče? Ako je ona originalna krilna od prve petoletke mislim da to ne bu štimalo jer ona ako se ne varam stvara tlak od 100 bara, a za dodatne izvode treba barem 160(takva je barem originalna zupčasta pumpa u mjenjaču).

Ak se ne varam Torpedo ima takav sistem gdje koristi jednu pumpu za volan i hidraulik.

Najbolja opcija je uvalit tandem pumpu.

Tu od
1 Tra 2020
Poruka
74
Ma pumpu je netko naknadno ugradio ispred kompresora, to je netko prije mene ugradivao servo volan, ima poseban rezervar sa uljem samo za servo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,245
Ispred kompresora, misliš ispod boš pumpe?
Igralo bu i sa 100 bara, ako ih ima, ali bu jako sporo i kad buš okretal pluge nebuš imal volana ili obrnuto bez prioretetnog ventila.
Moj glas isto ide tandemki koja bi mogla koristiti ulje iz hidraulike.

Na vrh