• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Imt 558 DEDA. Remont

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Jasno da bu struja išla zadnja, ali po malo si ju moreš pripremati.

Zvadi ih natrag van da pocentriraš :(giggle)::(giggle): ili daj tokaru da ti trn drveni složi. Moreš ti i na oko ako te nije strah.

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Na oko bum nacentriral. Ne vadim ih vise pa makar nikad ne nacentriral

Gajtan

Dobro znana faca
Tu od
25 Pro 2013
Poruka
1,111
Odvajal bu on kak treba. Samo se nesme silit da se kaj ne pomota.

Malo sam probaval zavrteti vodenu pumpu pa sam ustanovil da mi se nikak ne dopadaju zvukovi koje cujem iz nutra. Kaj mislite, jel zeti novu ili da ovu slažem?

Posljednje uređivanje:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
E a sad si otprl pandorinu kutiju.......sada zapali jednu i čitaj raspravu...... već znamo tko drži koju stranu... počinje rovovski rat ..hihihi

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Zokii ovo si dobro srocil svaka cast.
Moje misljenje o tom znas.:icon_kidra:

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
I ti znaš moje, nekada budeš ti bolje prošao, nekada ja, i na kraju nadrapamo i trošimo novce kako god okreneš... A na svakom je da si najbolje sam odluči, jer mi ljudi smo takvi, eh da ga nisam poslušao nego napravio po svojem bilo bi bolje..a tko zna jel bi bilo bolje....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Bogme i moja pumpa vode curka več godinama, sad se malo zapuhnula jer nema više antifriza. Druga je na ispitnom stolu več par mjeseci. Moral bum to promjeniti.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ima turska oko 260kn.
Pobjedu tesanj ima za kupit al ne sjecam se vise gdje.

Evo nasel sam ducan di ima i uljna i vodena pumpa pobjeda tesanj.
Uljna pumpa 550kn
Vodena sa remenicom 13×-280kn
Vodena sa remenicom 17×-oko350kn

Posljednje uređivanje:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
nikad nisam dobio azijsku (neki tvrde da su turske drugi da su indijske....) da sam samo zašarafio na motor, svakoj je trebalo ili zamijenit remenicu ili uvrnut čep
pobjedina je neznatno skuplja, mislim da primaju i stare pumpe na remont ili zamjenu.....

postoji li razlika u promjeru remenice na 539 i 560?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kupil sam od 539 i stavil na 560 remenica ni je pasala bila je 17 a 560 ima 13 mm .Na 533 sam kupil englesku trebalo prošlicati rupe .

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Evo, ja sam prosle godine repariral vodenu na 539 i danas mi procurila ponovno.. Durala je tocno jednu godinu..
Vise mi ne pada na pamet da ju repariram, ni tu ni jednu drugu..
I nikomu nebi preporucil da to radi; za to kaj uspara tih par kuna kaj nije kupil novu, bude za par mjeseci opet skidal haubu, hladnjaka, pumpu, u mojem slucaju i glavu kompresora i stavljal novu pumpu..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Glavu nisi trebal skidati radi zapinjanja cjevi vode u usisni priključak na kompresoru.
To se malo prilagodi brusilicom

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Evo, ja sam prosle godine repariral vodenu na 539 i danas mi procurila ponovno.. Durala je tocno jednu godinu..
Vise mi ne pada na pamet da ju repariram, ni tu ni jednu drugu..
I nikomu nebi preporucil da to radi; za to kaj uspara tih par kuna kaj nije kupil novu, bude za par mjeseci opet skidal haubu, hladnjaka, pumpu, u mojem slucaju i glavu kompresora i stavljal novu pumpu..

pošalji mi je ako je planiraš baciti vračam troškove pošte + piva

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Skidam ju s traktora sutra ili prekosutra i da, mislil sam ju baciti, zapravo ne baciti nego staviti na hrpu s zeljezom koju cijelo ljeto planiram odvesti na otkup i nikak..
A na toj hrpi mislim da vec jesu dve vodene pumpe..

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Ima turska oko 260kn.
Pobjedu tesanj ima za kupit al ne sjecam se vise gdje.

Evo nasel sam ducan di ima i uljna i vodena pumpa pobjeda tesanj.

Ova firma je blzu mene (15km), ako mogu kako pomoci

Posljednje uređivanje od moderatora:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Vidim da kod nas u zagrebu ima tih pumpi od pobjede tesanj,i nije pretjerana cjena,ako je kvaliteta kak je bila.
Pobjeda tesanj bi trebala biti prva ugradnja na 558.

Najnoviji postovi

Na vrh