Kojih 600 eura čovječe???????pa u gračanici čovjek pravi kočnice za 558 sve novo i to sistem hidraulike,koče ko na autu a koliko čujem koštaju 800 km pa ti sad vidi.:madmana:
Decki, gde se nalazi broj sasiju na IMT 558 ??
Za sve one koji muku muče sa teškim volanom,evo kako sam ja riješio ili bolje reći olakšao upravljanje na mojem 558:
....
Ndam se da sam pomogao,za sve nejasnoće slobodno pitajte odgovorit ću kako sam ja to uradio.
meni je cilj jeftino nabaviti djelove a onda ih namontirati sam.samo neznam koji dijelovi odgovaraju...
Proslo je nesto vremena..nadam se da si jos na ovom forumu ponekad.Zanima me kako sada radi ovaj sistem servo volana(nakon duzeg vremena probe u praksi)? Ne mislim ove godine istezati zglobove,pa bi te zamolio iskustva.
thx
Usporedba s malo vecim 539 je po pitanju rada s traktorom i njegove jednostavnosti koristenja. U mom kraju je 558 pre slab da bi radio s 2x14" plugom, a pre jak da vuce 2x12" tako da se s 12" doslovce igra, kao i s tanjuracama 20 diskova. Ljudi koji u mom kraju obicno kupuju 558 su oni kojima je 539 dojadio a ne zele kupovati vece prikljucke za jaci traktor, tako da eventualno nabave samo 2x12" plug a sve ostalo ostaje isto.
Price da 558 puno trosi prodavajte nekom drugom, reci cu samo da je u oranju manji potrosac od 539, MJERENO. 558 2x12" i 539 2x10" jedan kraj drugog, svaki orao svoju polovicu iste njive u isto vrijeme.
ja svojim imt558 orem sa 2x14" i tto uzbrdo na pola gasa!
istina zna proklizivati posebno ako orem poslije kise,ali da stane,ma kakvi!nema strane ni ledine koja ga moze zaustaviti.
560 nije 558.Imaš laganu zemlju ja sa 560 nt nekad nemogu sa 2x12 nove gume i špera kliže i neide krene tek kad podignem plugove poslije odem po 6945 i ide .
Imaš laganu zemlju ja sa 560 nt nekad nemogu sa 2x12 nove gume i špera kliže i neide krene tek kad podignem plugove poslije odem po 6945 i ide .
Na IMT-u hidraulika ne radi kak treba?
O čemu ti pripovedaš.
Željac, a ti lepo prodaj IMT. Ionak kvari prosjek u tvojem naselku giggle):giggle):giggle):
pa dobro zbori,nesto nije uredu stom 60-kom kad se muci sa 2x12 plugovima....
mozda nije hidraulika vec motor?
560 nije 558.
E moj kolega pa 558 je traktor za robiju a sad kod mene se rješavaju imt prošlo je njihovo vrijeme no ipak je 560 sa hidr volanom boljim kočnicama itd daleko bolji od 558 a kolega Muhaničar morao bi se rješit imt ea ali tko to još hoće kupit ?????:icon_mrgreen:
pa dobro zbori,nesto nije uredu stom 60-kom kad se muci sa 2x12 plugovima....
mozda nije hidraulika vec motor?
jel ti se desilo da se zaglavis traktorom.
meni nije nit ce.
samo kupi zetora pa ces pocet cijeniti imt traktore.
Ne muči se nego je brijeg i teška zemlja motor ima snage ne dimi ne troši ulje sa njim baliram sa Welgericom na valjke no ipak imt je razvikani orać imao sam ih više no uvijek je Zetor bio klasa za njih jedino zekan više troši ali neda se ostalo usporedit naravno poštivam ostala mišljenja čak ih i cjenim .