husqvarna365
Aktivni član
- Tu od
- 24 Sij 2013
- Poruka
- 989
Nasao sam jos jedan 5511 motor izgleda dobar.Ima snage ali je izvana u losem stanju
Ja nisam nikad bil za to i uvjek sam tvrdil da je bolje napraviti neka o čemu i ti pišeš. Ja sam poklopce skidal i stavljal čitave, bušil nisam nikad. Ljudi koji su stavljali grijače su tvrdili da je bolje.....Imao u 533 kad je kupljen, na poklopcima komora, od golfa.... Za par dana sam zamjenio poklopce i traktor je bolje radio, iako nisu ni bili u funkciji, sredio njegov original grijac, i traktor je odlicno palio, a odlicno je palio i bez grijaca...... Nebi preporucio
Bolje nesto odraditi na motoru, zamjeniti karike, srediti ventile, i dizne, original grijač srediti da radi, i paliti će ko mina, a ne izmišljati toplu vodu
Ti gledaj unutarnji izgle, Ursus ima slabu limariju pa je svaki ubit. Bitno da je motor i mjenjač zdravIstina da mi se vise svidja 558 al ako je u oranju i tanjuranju bolji ursus 355 necu puno gledat na izgled
Kako to trajno regan?
558 ti ima 58 konja dok ursus 355 ima 47. U vučnoj snazi su tu negdje oni, ursus je tu možda malo bolji kad su lošije gume, ali na kardanu ja dajem prednost 558 radi snažnijeg motora.
558 će i više popiti, ali ak se pravilno agregatira napravi više posla od ursule sigurno.
Jel kad se naštela bude bržiji ili sporiji ??Mali kaj ga ti mlatiš....
Ili mi odaj tajnu štelanja reduktora na ova dva o kojima pričamo.