Ja sam si na IMT 539 složil tako da mi zrak izlazi na spojnicu van, da ne nabija pritisak bez veze (pritisak u sustavu je 0 bara), a zrak mi ne treba. Kad pumpam gume ili prikapčim prikolicu onda maknem šaraf na priključnici koji ju drži otvorenom kako bi se sistem mogao nafilati na cca 5 bara. Na taj način olakšam malo rad i trajnost kompresoru budući da ne mora stalno nabijati pritisak, a nemoguće ga je isključiti poput onoga na IMT 533.Kompresor je topao ili vruć nakon 5 minuta rada da li je to uredu? Inače i dulje kad radi opet je vruć nije ništa dramatično nego možda pritisak zraka negdje moram ispustiti itd.
ja sam radil sa 560 mehanički volan. volan nije težak ali ima puno krugova.Čitao sam da je stari tip 560 tvrd na volanu ali kod mene se vrti lako međutim ne vidim ništa ispod volana. Ne znam šta bi to značilo da se lako okreće.
A gdje bi priključio crijevo za pumpanje guma, na onaj regulator?Ovo gdje su dvije kazaljke za bare je vjerojatno od kompresora jer vidim da je spojeno sa kompresorom.
Gdje ima za kupiti priključak za pumpanje guma koji ide na taj 560 kompresor?
Evo, točno tako kako je kolega pojasnio.To na prvoj slici ti je hidraulični izvod. Za kipat prikolicu i to.
Ovo drugo ti je spojnica za zrak, kolega vjerojatno misli da tu samo uštekaš drugi dio tako da zrak stalno izlazi, a kad trebaš zrak makneš taj dio što si spojio.
Kolega Jossipe, crijevo za pumpanje guma imaš u svakoj trgovini sa traktorskim dijelovima (cca 50 kn) i to crijevo šarafiš na kihavac. Na ovaj priključak odostraga kopčaš crijevo za kočenje prikolice. Ne znam da li ti je jasno? Čini mi se da si to pomiješao.Ovo gdje su dvije kazaljke za bare je vjerojatno od kompresora jer vidim da je spojeno sa kompresorom.
Gdje ima za kupiti priključak za pumpanje guma koji ide na taj 560 kompresor?