• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 560

• Temu pokrenuo jackerjean
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nema tu puno pripasivanja, to sve paše u šaraf samo ako imaš sve potrebne dijelove.
Isplativosti nema, bar po mojem razmišljanju

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Pa koji su to dijelovi? Pitanje je i da li je to novčano isplativo ako se moraju kupovati ti dijelovi novi. Samo treba znati šta konkretno treba kad se stavlja tam 70 i 80 motor.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Tih dijelova novih nema za kupiti, samo rabljeno.

Onak na brzaka, trebaš karter, boš pumpu dati poštelati na traktorski program, zamajac, alnaser, usisnu i ispušnu granu, crijeva, hladnjak, filter zraka..... propast

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Da, to sve koristiš od 577 i paše u šaraf.
Kolko ja znam zvono ne treba :unsure:

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Ima toga dosta za tražiti. Ali opet mogao bi se dobiti jači traktor. Mislim da hladnjak ima za kupiti novi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ima hladnjak, košta cca 1300 kuna Indijanac.

Ne velim da se nebi dobil jači traktor ali ako najdeš dobar motor opet trebaš u to veselje ulupati cca 10 soma kuna i imaš stroj s kojim nesmeš na cestu ;)

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Ima na YT materijala ,i većinom svi pišu da je 560 sa s44 motorom jači za brzinu .

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Da to onda nije dobro. Morao bi svako malo mijenjati motore. Kada se ide na cestu jedan motor, navečer zamijenim motor i ujutro sa drugim u šumu. I tako svako malo.
Mislim da bi i alnaser pasao od skinutog 560 motora.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Tak i tak moraš mijenjai rezervoare s gorivom, pa ti je lakše onda zamijeniti motor ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Kolko ja znam nebii pasal jer stoji sa kontra strane

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
A motor od tamića 4,500 kn prema dolje. Tam 60 jedan je bio za 2500 kn u ispravnom stanju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ti najbolje znaš svoju matematiku i jel se to tebi isplati.
Ja sam napisal svoje misljenje da se ne isplati i djelove za koje smatram da trebaju.
Za alnaser sam i dalje siguran da nije isti.
Ali nema veze, imam ja jednog od S44 motora kojeg ti rado utopim 🤭

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nažalost, za bilo koji IMT je danas teško (usudil bi se reči nemoguče) nači dobre nove dijelove.... najviše zbog toga se po mojem razmišljanju to sve skupa ne isplati raditi.

Najnoviji postovi

Na vrh