• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 560

• Temu pokrenuo jackerjean
  • Datum prvog posta

zhic

Član
Tu od
14 Velj 2022
Poruka
35
Ima li taj traktor spremnik zraka?
Po opisu izgleda da "uzimaš" zrak odmah poslije kompresora, tamo gdje "uzimaš" zrak za pumpanje guma!
Pa boca je odmah tu desno i tu je spremnik, šta ne?

zhic

Član
Tu od
14 Velj 2022
Poruka
35
Tu na ovaj izlaz sam uzeo spojnicu i tu se spojio. Mislim da se tu spaja i crijevo za gume pumpat?

Prilozi

• WhatsApp Image 2022-05-27 at 10.25.21 AM.jpg
    WhatsApp Image 2022-05-27 at 10.25.21 AM.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 23

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
Jasno, tu nećeš imati stalni tlak koji ti treba. Spoji se na posudu u kojoj imaš tlak 4-6 bara( i količinu zraka od cca 25l) ovisno kako je poštelan ventil.

zhic

Član
Tu od
14 Velj 2022
Poruka
35
E to će sad biti izazov....moram pogledat tu stražnju stranu da vidim šta tamo ima...a ako nema šta treba napraviti.

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ako imaš otraga izvod za prikolicu tam se spoji.
Ili pogledaj sa druge strane rezervara pa tam služi T komadi tam se spoji.
A ako ti je sve to skupa problem onda se spoji na rezervar na ventil za ispust kondenzata, to ionak niko nikad ne spušta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
A da, nisam razmišljal o kočnici....
Izgleda da ga moraš spojiti direkt na izvod iz rezervara zraka

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
Ovako sam ja to složil na IMT 539. Izbušil sam onaj gore šaraf na rezervoaru zraka, narezal navoj i zašarafil brzu spojnicu.

Prilozi

• brza spojnica.jpg
    brza spojnica.jpg
    45.3 KB · Pregleda: 19

goran007

Član
Tu od
12 Sij 2014
Poruka
80
Za početak provjeri jel ima dovoljno ulja.
U pravu si,,falilo je ulja,, (tipicna ljudska-moja nepaznja) ..ali bio sam uvjeren da ne fali,,.ali ok..
Ps. Na koji filter mislis?
Filter ulja u boci za volan ili ?
Lp

zhic

Član
Tu od
14 Velj 2022
Poruka
35
Kolege, molim bez smijanja, ali koliko mazalica ima na IMTu 560? Ja sam samo jednu pronašao i to na hidraulici?

Traktor je 83. godište

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Na prednjoj koljevci su ti mazalice za podmazivanje centralnog bolcna uz ove kaj su kolege napisali i ove koje si našel i to su sve.

Najnoviji postovi

Na vrh