još jedno pitanje,..a jel onaj vražji grijač na usisnoj mora svaki put da pukne ili?
Kaže mali nedavno kupio odličan traktor samo malo da ga sredi a kad ono svako malo nešta nevalja.
Greška u pisanju.
Hvala kolega na upozorenju ali mislim da nisam ništa lagao. Evo, mislim da se nebum više ovdje javljao osim ako kupim IMT-a (samo zbog toga da netko ne pomisli da zaj...).
Hidraulične bolje koče a ostalo kak si i sam rekel isti dr,,k.
moze biti...vidjet cemo dok malo zatopli...sad mi garaza zatrpana pa nemam bas gdje sarafatGomahers, možda ti ventili loše zatvaraju pa bi se moglo izmjeriti kompresiju. Na 560 i 558 ako je motor loš ali ako je ubrizgavanje dobro i ventili drže ne dimi. Jedan 558 je jedva palio ali u radu nije dimio ni frfljao.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
jedan tu kod mene lokalni "majstor" trazi stalno okolo azbestnu vrpcu,sto vise skoro nigdje nemere nać...i tvrdi da sa njom ne pusta...Ima negdje u temi kolega Lisnik je to riješil , par slučaja kaj znam niti jedan nije bil dobar . Kod mene na par takvih motora je bila pletenica i niti jedan nije puštal radilicu i pletemicu sam nauljil kod sastavljanja . Neki majstori su znali skračivati pletenicu radi lakše ugradnje kod njih je znalo puštati .