Limeni?Ništa od navedenoga
Dio na koji se zreba uzubiti ozubljena čahura je pumpa hidraulike tak da je najvjerojatnije ipak problem u bregastoj osovini pumpe hidraulika i njenom ozubljenju.Pozz,kupio sam Imt 560..ovako problem je u kardanu,prijašnji vlasnik je zakopcio rotodrljacu i bio je pre dugačak kardan tako da je probilo pumpu hidraulike,pumpa je stavljena nova i sad dok hocu ukljuciti kardan ne mogu,ispustio sam ulje i skinuo sam poklopac hidraulike da vidim u cemu je problem,a problem je u tome da dok vucem rucicu kardana da se nemože užljebit na kardan koji ide iz motora,neznam dali je do pumpe ili koji bi problem mogo bit ako ima koga da mi pomogne,znaci kardan na brzine normalno radi ali direktni nikako da se užljebi..
Da mjenjana je samo pumpa,znaci trebat ce nova pumpa na koju se može užljebit iliDio na koji se zreba uzubiti ozubljena čahura je pumpa hidraulike tak da je najvjerojatnije ipak problem u bregastoj osovini pumpe hidraulika i njenom ozubljenju.
Naročito ako ste mjenjali samo pumpu hidraulika.
Da,kupio sam traktor iz sela od rođaka,oni su mjenjali pumpu,u masivi je kupljena i plačena oko 1000 kn..i mislio sam si da je na njoj ozubljenje,jel tocno nije isto,oni od kad su pumpu promjenili nisu odma ni skuzili da kardan ne radi jel vise nisu nista koristili sto se tice kardana samo je orano sa njim,onda su sumljali na ukapcalicu,tako su i meni rekli da je do nje problem,međutim promjenio sam ju i uzubio unutra i dalje isto dok nisam ispustio ulje i skinuo poklopacDanašnji dijelovi su takvi kakvi jesu.
Osovina sa stare pumpe je najvjerojatnije oštečena tak da moraš ovu reklamirati ili mjenjati.
Ako ti priznaju reklamaciju po novu odi sa čahurom da možeš probati jel su na njoj pogodili ozubljenje.
Ako ne priznaju obično je dovoljno malo brusilicom prilagoditi.
To je sve trebal vidjeti i probati onaj ko ti je pumpu mjenjal.