Kupiš ac pumpu za 533 i nema čašice .Istina i Bog kak ima Fiat AC pumpu riješenu bez .
Jednom sam skidal pumpu radi puštanja čaše gumica je narasla pripasal sam drugu napravil željeznu obujmicu koja je držala čašu bilo je suho a onda popustili ventilići od tada se ne trudim imati suhu ac pumpu jer ako je mokra ima i nekaj u rezervaru :icon_piduhvala Muhač)E pa Bog je više ne namjesti tamo gdje je bila :icon_hang:
:icon_super:Danas sam napravio nekih 5 rh
Znači opet ja?I još jedna stvar, ugradio bi mu manometar za pritisak ulja, ali opet imam problem s onim razvodnikom na koji bi mogel ugraditi šuplji vijak i indikator...trebalo bi to nabaviti za imt :icon_eyes:
Pa nisam nikog osobno imenoval, no ako se dobrovoljno javljaš da bi mogel kaj takvoga imati, unapred zahvaljujem na dobročinstvu, Bog će da plati handshake): Šalim se naravno, ukoliko imaš tak nekaj čujemo se privatnim putem.:icon_super:Znači opet ja?
Bum složil pa ti pošaljem istim Đabatransom.
Ostatak oko detalja na pp.
Antifriz ne curi nigdje, jedino na odušak kileraEh ti imt malo pušta ulje malo naftu malo antifriz rakovica i malo više tak je to od 1965 godine od kad se mogel kupiti 533 pa na dalje !!!!
Samo mi zmeri kak hočeš da bude dugačak lajtung od onoga šupljeg vijka sa kojeg ide lajtung za podmazivanje kompresora i zmeri dali je navoj na satu za pritisak ulja M10x1Pa nisam nikog osobno imenoval, no ako se dobrovoljno javljaš da bi mogel kaj takvoga imati, unapred zahvaljujem na dobročinstvu, Bog će da plati handshake): Šalim se naravno, ukoliko imaš tak nekaj čujemo se privatnim putem.:icon_super:
Samo mi zmeri kak hočeš da bude dugačak lajtung od onoga šupljeg vijka sa kojeg ide lajtung za podmazivanje kompresora i zmeri dali je navoj na satu za pritisak ulja M10x1
Ili hočeš metati gumeno pleteno crijevo, ali onda nije problem jer takvo orginal crijevo imaš za kupiti samo ti pošaljem dugački šuplji vijak kojeg buš ugradil na mjesto ovog.
Možda imam i takvo crijevo, moral bi pogledati.
Izmjeri pa javi