hm,,vec sam pisao o tome,,ako se radi o rotacionoj pvp i ako je radila na lozi tu puno pomoci nema ,voda u lozi ima efekt kao brus,papira ,,,i kod liniske dosta toga je moguce izmjeniti,,,posebno nakon g.remonta motora,,pumpa bi morala biti isto remontirana ,,,,nadalje sama dijagnoza i simptomi slabosti masine tezeg paljenja kada je motor vruc na tezem rezimu rada ,pogotovo ako je visa vanjska atmosferska temperatura takodje djeljuje na rad pvp pumpe,posebno liniske ,jako je osjetljiva ,ktome dodamo potrosenost i zazore ,segmenata,oslabljenost opruga ,i centrifugalnog regulatora,,naime bos majstor bi trebao nastelovat tako da je pvp stalno na rad.temraturi,i nesto visoj,,,,takodje prije sveg treba ju staviti na bosch,tester,mora biti zagrijana na rad.tem pa onda vidjeti kakvi su parametri tj,uspostaviti tocnu dijagosu,,,pa potom remont,i ponovo stelovanje dali oni tako rade ,,ne znam,,ali znam kad se opruga zagrije ona nema vise taj efekat,masina oslabi cudni simtomi,,a takve pumpe nisu dirane cak i 25 g,,i sad odnesu majstoru boschisti,,i opet 200h ne odrade,,naime nebi trebalo sedjeti na tome i vise perkins djelva ugradjivat,,ipak samo kvalitetno nastelovana pvp daje motoru ono sto treba,,,,,