vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
ja bi sad opet rebao citirati svoj post gdje piše da možda previše očekuješ
čitaj postove unazad,pisalo se o tomeMotor nakon generalnog uređenja ne bi smio trošit ulje i ne bi smio bacat ulje na šipku.
Kako je rađena generalka?, da li su stavljani svi novi djelovi?
Tko je i kako napravio strojnu obradu?
Da li su svi djelovi stavljani ganc novi?, ili si stare dijelove dorađivao?
Tko je i kako napravio mehaniku?
Sve su to pitanja?
Lanac je dug, sa puno karika? Najslabija karika uvijek pukne.:icon_e_smile:
a to definitivno nebi smio...slinit ispod šipke... a oduška je kod njih na poklopcu ventila,predpostavljam,nema onaj "svinjski rep>" na deklu ispred pumpeNe tjera šipku van , bar zasada, sad slini , iako je nova šipka mjerača.
nije li to isti blok i karter?Meni u 560 ide 6,5 litri i na maximumu je .
U generalno urađen motor idu novi leteći, novi stupni ležajevi. Novi klipovi i karike pikse na klipnjačama ,cilindri-stubline. Novi ventili sa vodilicama. To sve je ugrađeno na moj motor. Radilica je brušena na prvu specijalu, cilindri novi uprešani i obrađeni na standard.Završne radnje, postavljanje glave motora, razvođa paljenja, postavljanje kartera,spajanje traktora u srednjem dijelu. Postavljanje klavijature i štelanje ventila. Sipanje ulja super 5. 8,5 l. postavljanje rezervoara za gorivo te spajanje prednjeg mosta. Spajanje crijeva za rashladni sistem, crijeva hidraulike i elektro instalacije. Ozračivanje sistema goriva, i konačno bummm.
ajd pliz probaj nekak stavit sliku kartera? bas me zanima kakav jeKod mene ide 8,5 l i tad je na max. I ja sam kratkog fitilja već 13,5 god od kako sam imao izljev krvi ulubenicu , al sam spreman uvijek za zajebanciju . No ovaj moj problem sa traktorom nije baš zajebancija.