zeljko kz
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Kol 2012
- Poruka
- 6,953
Financijski i funkcionalno se ne isplati estetski se isplati (lijepo ga vidjeti):drink:Da li se isplati ugradjivati prednju vucu na IMT 565 i koliko bi to odprilike kostalo ?
Financijski i funkcionalno se ne isplati estetski se isplati (lijepo ga vidjeti):drink:Da li se isplati ugradjivati prednju vucu na IMT 565 i koliko bi to odprilike kostalo ?
Ako tak upali u čemu je onda problem?Probaj ga ugasit sa kuplungom u brzini,pa probaj upalit motor.
Pumpa svakak mora na kontrolu, nemora biti da glava nevalja ali pošto ovaj dio ulazi u nju .... najvjerojatnije bude sve mjenjal.Kada ga pod manjim gasom ugasim nekim opterećenjem, isto ga nebi upalio, u tom trenutku na šlepanje isto nemože upaliti,, probo sam ga zalit sa 5 litara vode ali nisam baš 100% siguran da je zbog toga upalio, jer dok sam ja našo vodu možda bi i sam upalio bez rashlađivanja,.. Kako se kreću cijene reglaže ,, ali da se unutra napravi i izmjeni da bude kao novo,, i kod kojeg majstora NAJSIGURNIJEG to da napravim???
isto gov*o jel se on ohladi prirodno ili ga ti ohladiš na silu ..simptomi su tu , nema tu neke mudrolije , kopjutera ili senzoraKada ga pod manjim gasom ugasim nekim opterećenjem, isto ga nebi upalio, u tom trenutku na šlepanje isto nemože upaliti,, probo sam ga zalit sa 5 litara vode ali nisam baš 100% siguran da je zbog toga upalio, jer dok sam ja našo vodu možda bi i sam upalio bez rashlađivanja,.. Kako se kreću cijene reglaže ,, ali da se unutra napravi i izmjeni da bude kao novo,, i kod kojeg majstora NAJSIGURNIJEG to da napravim???
Ne znam što ima naplatiti na rotacionoj pumpi 1400kn ako nije mijenjao glavu,jedino regulator ali i on nemože toliko koštati.