U čemu bolji osim motora sve isto čak je 560 sa klipnom pumpom bolji motor .
Radi motora je bolji ima više snage .
A to što vi neznate i imate loše majstore je druga priča ne ulazim.
U čemu bolji osim motora sve isto čak je 560 sa klipnom pumpom bolji motor .
Mi neznalice , znamo za razliku od tebe da je traktor na 16,9 gumama brži ali isto tako da je slabiji. Usporedbe radi ,imam na svom 565 16,9 gume a susjed na svom 560 14,9 on ore 1 brzom a ja 3 spora i brži sam u brazdi:icon_super: Ne treba biti majstor kao ti da bi to znao- shvatio
Koje gume bi bile bolje za 567 16.9 ili 14.9 da more uredno vuč prikolicu, pomoć u oranju i za špricanje koruze? I jel velika razlika u brzini sa 16.9 gumama i 14.9?
P.S. znam da nije tema za 567 al pošto su to slični traktori da pitam na jednom mjestu. Gospoda moderatori neka obrišu post ako im ovo puno smeta..
Zorane IMT 560,565,567,577 imajuTolika je razlika da su mene uvjeravali da imam mjenjač sa 5 brzina . Na putu do silosa pretekao sam dva 560 , po dolasku iza mene su gledali mjenjač i tražili 4 i 5 - u brzinu . Tu sam zaradio gajbu hladnog . Po semaforu pokazuje da idem najbrže 32 km.
ja izgleda imam tu brzu getribu na 558... jel se to da kak prepraviti u sporu
Mali ,malo si zloban , no tebi na dušu . moje oranje u jesen za sjetvu pšenicu je super izgleda kao da sam prošao jedan trag tanjuračom , jer orem 1 brzom , a zimska brazda 3 spora ,školsko oranje tako bolje promrzne i lakše je za obradu u proljeće.y):