Dragi prijatelju Puknuti...
...valjda si me dovoljno upoznal da bi shvatil kaj i koliko znam. Neke su stvari razumljive, mnoge su ovdje napisane. Puno toga sam videl i probal.
Svi se služimo Internetom, ali to ne znači da je svaka stvar, ovdje napisana, pronađena i prepisana od tam. Nekaj od toga je znanje i iskustvo.
Nemoj zaboraviti da je Internet mjesto dvosmjerne komunikacije: netko tam i piše, da bi neki drugi mogli čitati.
Nemoj omalovažavati one koji čitaju (i uče od tam), a pogotovo ne one koji tam pišu...
dragi moj prijatelj zj
jutros nisam imal vremena ( bračen obveze) pa da završim
s obzirom da znaš i da ja to znam ne bi se trebal dogoditi ovakav post
Marko, mislim da bi to jedino bilo moguće izvesti izbacivanjem planetarnih reduktora, odnosno ugradnjom direktnih poluosovina od diferencijala prema kotačima.
ovo je u njamanju ruku šlamperaj ...sramota za takvog sveznalicu ...samoprozvanu ...i samohvalnu ...
jer da znaš a praviš se da znaš trebal bi znati a vjerujem da znaš koliki je prenosni omjer u tvom štoretu onda si trebal povleči paraleru i ne napisati glupost da je premošten planetarni reduktor ( u trubama)
Jer sam planetarni reduktor je izmišljen radi reletivno jednostavnog a velikog preijenosnog omjera ..
e sad ..na imt-ju je taj omjer 4:1 .
Kad bi reduktor bil premošten brzina bi bila 4x veča od "orginala" ..a to bi bilo oko stotke ., ej 100 na sat !!
I da bi to ubrzalo sve brzine 4 x ...a trebal bi znati , ako več znaš da je redukcija reduktora ( mala ručica mjenjača) također 4:1 .znači izgubil bi sve spore brzine ...znači kak su dečki kasnije kometirali oranje s tim traktorom bi bilo skoro nemoguče u razmjeru broja brazdi i njegove snage .
nemoj mi sad spajati postove jer onda moraš spojiti i svoje na strani ispred ..brojati štamparske greške itd
reko sam ti več da ne mješaš prijateljstvo i forum jer je to jako opasno.... za prijateljstvo ...ja sam na forumu prva liga ...ej , prva liga ...a ovaj forum sve prvoligaše gura na začelje.
možeš i trajno obrisati sve ovo kad pročitaš ali nemreš sakriti istinu ..istina je samo jedna .